A RepTár, Szolnok város repülőmúzeuma, egyedülálló repüléstörténeti kiállítóhely. Az itt található nyugdíjazott és restaurált gépek mellett ugyanis megannyi interaktív eszköz, többek közt 4D mozi, MiG-29-es szimulátorok kínálnak különleges élményt a látogatóknak. A RepTár nem csak kiállítóhely, hanem élményeket és szórakozást kínáló tematikus park is, amely ezen az estén a meglévő élményelemek mellett még számtalan különleges programokat tartogat a látogatói számára.

A Múzeumok Éjszakáján igyekszünk úgy bemutatni a RepTárat, ahogy még nem láthatták a vendégeink, így egyaránt izgalmasnak ígérkezik az este annak is aki már járt, és annak is, aki még nem járt nálunk.

Programjaink

A kiválasztott programot hozzáadhatja a kedvenceihez, ha a program címére, majd a program oldalán a narancssárga szívre kattint. A Kedvencek menüpontban rendezhetők és kinyomtathatók a kiválasztott programok.
2023. június 24. 16:00 – 23:30
  • tárlatvezetés
16:00 – 24:00 „Derítsd fel a Baglyot” elnevezésű játék, amellyel a teljes RepTár bebarangolható 16:00 – 24:00 Gyereksarok: tematikus kifestők,… Tovább