Programjaink

A kiválasztott programot hozzáadhatja a kedvenceihez, ha a program címére, majd a program oldalán a narancssárga szívre kattint. A Kedvencek menüpontban rendezhetők és kinyomtathatók a kiválasztott programok.
Időszakos kiállítás
  • kiállítás
A kiállítás a Múzeumok Éjszakáján 14.00-22.00 között látogatható. A csoportkiállításon szereplő alkotások a hímzés hagyományosan népinek vagy… Tovább

A Deák17 Galéria egyedülálló abban, hogy a kortárs művészetet elsősorban a fiatalok számára közvetíti. Fogékonyságra és nyitottságra építve az intézmény hozzájárul egy fenntartható, elfogadó világ és társadalom kialakulásához.

Kedves Látogatóink! Galériánkban Múzeumok Éjszakája karszalag vásárlására NINCS lehetőség!

MINTÁZATOK. Hímzés a kortárs képzőművészetben

A csoportkiállításon szereplő alkotások a hímzés hagyományosan népinek vagy iparművészetinek tartott műfajával élnek, mégis a kortárs képzőművészetet gazdagítják – egyúttal közös és privát örökségünk vizsgálatára is késztetnek.

Kiállító művészek:  BENCZÚR Emese, CHILF Mária, IMRE Mariann, KUSNYÁR Eveline, LŐRINCZ Lili Hanna, MAKOVECZ Anna, METZING Eszter, MOLNÁR Judit Lilla, PITTMANN Zsófi, RICHTER Sára, RUCZEK Zsófia, SZABÓ Eszter Ágnes, SZIRMAY Zsanett, TÓTH Márton Emil, VIGH Krisztina

Kurátor: VÁNYA Zsófia művészettörténész

2022. június 23. – szeptember 3.