A szívre kattintva hozzáadhatja a programot a kedvenceihez. A Kedvencek menüpontban rendezhetők és kinyomtathatók a kiválasztott programok.

ŐK IS TRendben VOLTAK – KIÁLLÍTÁS

Folyamatos program (2023. június 24. 16:00 – 22:45)
kiállítás
trendben vagyunk

Hogy mi a trend, mi az éppen követendő divat, meghatározza mindennapjainkat. Gondoljunk csak a megszámlálhatatlan fast fashion üzletre, divatlapra, az évről évre megjelenő „iránymutatásokra”, hogy abban az évben mi lesz például az év színe! 

Nos, nem volt ez másként a régmúlt korok emberével sem. Hogy hogyan néztek ki annak idején az influenszerek? Melyek voltak a menő zenék, amelyeket az egykori híres kabarékban és mulatókban vagy bálokon játszottak, és hogyan lehetett bekerülni valakinek a táncrendjébe? Egyáltalán… Mi is az a táncrend? Tényleg létezett ilyen. 

Ha kíváncsi minderre és még több érdekességre a témában egészen a 16. századtól kezdődően, látogasson el az Országos Széchényi Könyvtár legújabb kiállítására, amely kizárólag a Múzeumok Éjszakáján tekinthető meg! 

A tárlatvezetések időpontjai: 16.15, 18.15, 20.15, 22.15  (Regisztráció szükséges, regisztrálni az Országos Széchényi Könyvtár oldalán lehetséges.) 

Helyszín: 516-os terem 

Időtartam: 30 perc 

Maximális létszám: 15 fő