A szívre kattintva hozzáadhatja a programot a kedvenceihez. A Kedvencek menüpontban rendezhetők és kinyomtathatók a kiválasztott programok.

Élményutazás a reptéri tűzoltóautón

Folyamatos program (2023. június 24. 16:00 – 2023. június 25. 02:00)
attrakció

Hallgasd meg, ahogy felbőg a 40 tonnás repülőtéri tűzoltóautó, Simba V12-es motorja. Nézd meg, mire képes ez a futurisztikus jármű vonulás közben. 

Súlya közel 40 tonna. 100 km/órával is képes hasítani. A 80-as évek első felében csodaszámba ment a Rosenbauer Simba megjelenése Ferihegyen. Nyugati technika, különleges design. A tűzoltóautó évtizedekig Budapesten szolgált, majd Debrecenbe került, 2020-ban Simba hazatért, és azóta az Aeropark látnivalóit gazdagítja, nem is akárhogyan. Ezen az estén Te is kipróbálhatod az Ausztriában gyártott monstrumot.

A szabad időpontokat keresd az Aeropark külső értékesítési pontján. Tűzoltós élményautózás ára: 5000 Ft/kör (kb. 10 perc)

Megszállott oldtimer rajongó vagy? Nézd meg testközelből a hatalmas, emelhető vezetőfülkével rendelkező repülőgépvontatót, csodáld meg az előteres Zsigulit és Wartburgot, vagy a Volvo 245 Transfert, amelyek évtizedekkel ezelőtt Ferihegyen szolgáltak.