A szívre kattintva hozzáadhatja a programot a kedvenceihez. A Kedvencek menüpontban rendezhetők és kinyomtathatók a kiválasztott programok.

Urbanity társasjáték a villa kertben

Folyamatos program (2022. június 25. 14:00 – 18:00)
gyermekprogram

Hogy mi is az az Urbanity? Egy utcai társasjáték, amely egy csodálatos városba kalauzolja a játékosokat. Ennek a városnak a lakói maguk a játékosok. A város attól különleges, hogy hallja, miről beszélgetnek a benne élők, és a városlakók igényei és döntései szerint változik. Gondolatébresztő kérdések segítségével a játékosok különböző városi helyzetekben találják magukat, amellyel kapcsolatban véleményt alkotnak. A te dolgod, hogy rászólj arra, aki felteszi a villamoson az ülésre a lábát? Van helye a városban a graffitinek? Bezárnád estére a játszótereket? Az Urbanity társas keretében a játékosok közösen gondolkodnak az őket érintő városi helyzetekről, tapasztalatokról és döntéseik alapján épül és alakul a város.

További információk a kultúrAktív Egyesület honlapján találhatók.

A társast most már több helyszínen kipróbálta és bemutatta a kultúrAktív Egyesület, ezúttal a Magyar Építészeti Múzeum és Műemlékvédelmi Dokumentációs Központ tevékenysége is hangsúlyosabb szerepet kap majd a játékban.

A játék 14.00 és 18.00 között óránként indul. A részvétel nem kötött regisztrációhoz, de ha szeretnéd mindenképpen biztosítani a helyedet a játékban, ezzel az űrlappal regisztrálhatsz rá.