A szívre kattintva hozzáadhatja a programot a kedvenceihez. A Kedvencek menüpontban rendezhetők és kinyomtathatók a kiválasztott programok.

Tárlatvezetés a Varázslatos Magyarország fotókiállításban

2023. június 24. 17:30 – 18:30
előadás
kiállítás
tárlatvezetés

A magyar természetfotó nagydíjának legszebb képei

 

A Varázslatos Magyarország az ország legizgalmasabb természetfotó pályázata és szakmai platformja, küldetése az, hogy a természetfotók által ablakot nyisson az ország nemzeti parkjainak természeti kincseire, s ezáltal felhívja a figyelmet a természetvédelem fontosságára.

A 2022-es pályázati évad képeiből készült kiállítás 70 alkotó 209 képét mutatja be. A tárlaton kiemelt helyet kap A magyar természetfotó nagydíjának első három helyezettjének portfoliója, de a különböző pályázati kategóriák győzteseinek képeivel is találkozhat a látogató. A kiállításon továbbá egy reprezentatív válogatás mutatja be országunk tíz nemzeti parkjának varázslatos természeti világát: gyönyörű tájképeket, állatok mindennapi életének békés és feszültségtől izzó pillanatait, és művészi ábrázolásokat egy szabad szemmel láthatatlan világról.

 

Tárlatvezetést tartja: Barbalics Nándor fotós, a Nimród Fotóklub elnöke és a Varázslatos Magyarország állandó szakmai segítője

 

  • Létszám: max. 30 fő
  • Regisztrációs e-mail: [email protected]
  • A regisztráció határideje: 2023. június 24. 14.00-ig