A szívre kattintva hozzáadhatja a programot a kedvenceihez. A Kedvencek menüpontban rendezhetők és kinyomtathatók a kiválasztott programok.

Szépvilág - Csalár Bence előadása

2024. június 22. 18:00 - 19:00
előadás

Egyedi helyszín: Díszterem

...otthonunk tele van fölösleges kacattal, ahogy életünk is olyan üres ígéretekkel, amelyeket ez a sok limlom nem váltott be. [...]
Hiába vágyunk azonban jobb életre a folytonos vásárlással, ez vakvágány. A tárgyak iránt érzett birtoklási vágy szorongással tölt el bennünket, pedig a legtöbb esetben az elengedés enged több teret annak, ami az életünk hátralévő részében vár ránk. Bence hisz a felelős fogyasztóban, így missziója olyan történetek, információk átadása a divatvilágról, amely elindíthat a fenntarthatóság útján, miközben persze hasznos tippeket ad ahhoz, hogy tudatos, megfontolt vásárló, divatfogyasztó lehess. Elvégre minden vásárlással egy általad választott, de másokra is hatást gyakorló jövő mellett teszed le a voksod!

Csalár Bence divatszakértő, divatújságíró, több nagysikerű könyv – köztük a Fenntartható divat kézikönyve – szerzője tart előadást.

A program a Szépvilág - Divat és kultúra a reformkori Pesten és Az álom vége? Klímaváltozás Az ember tragédiájában és ma című kiállításainkhoz is kapcsolódik.