A szívre kattintva hozzáadhatja a programot a kedvenceihez. A Kedvencek menüpontban rendezhetők és kinyomtathatók a kiválasztott programok.

Szasza Akusztik debütáló blues koncert - Szendrey Zsolt Károly Szasza (dob, ének, szájharmónika) és Jung Norbert (gitár, ének)

2022. június 25. 22:00 – 23:00
zene

A COVID időszak a könnyűzenei életre is rányomta bélyegét, zenekarok szűntek meg, új formációk jöttek létre.

Ilyen új formáció a Szasza Akusztik zenekar, melynek tagjai Szendrey Zsolt Károly Szasza (dob, ének, szájharmónika) és Jung Norbert (gitár, ének)

Szendrey Zsolt Károly ”Szasza” énekes, dalszerző több évtizede a magyar rockélet meghatározó alakja, az ACTION a SEX ACTION és a ZORALL együttes frontembere, az FTC volt versenykerékpárosa, jelenleg is aktív kerékpáros, képzőművész szárnyakat is bontogató sokoldalú művész, az FTC Groupama Aréna szpíkere.

Jung Norbert gitáros, dalszerző, gitártanár, hangmérnök sokféle zenei stílusban mozgó művész, aki a heavy-metaltól a színházi gitározásig játszott rockot, latin zenét, country-t és rap-et. Egyedi hangzásvilágát a saját maga által kifejlesztett és épített erősítők és pedálok adják. Jelenleg a Madách Színházban, a szolnoki Szigligeti Színházban és az Experidance társulat zenekarában zenél, ezen kívül saját alternatív country együttesét, a Twin City-t vezeti, tagja a FankaDeli rap produkciónak, metál szenvedélyének pedig az EGO Project-ben hódol.

A most debütáló formáció műsora blues-os hangzású, ”Szasza” saját számaiból és volt zenekarai által átdolgozott, ismert slágerekre épül.

Helyszín: Barokk csarnok, földszint

Ismerd meg Szaszát: https://youtu.be/EYgf2wzJdVI
Ismerd meg Norbit: https://www.youtube.com/watch?v=hUw6HWPbSlQ