A szívre kattintva hozzáadhatja a programot a kedvenceihez. A Kedvencek menüpontban rendezhetők és kinyomtathatók a kiválasztott programok.

Steiner Kristóf és Nimrod Dagan: Mesés ételek – nem csak vegánoknak - főzőshow (Program also in English)

2022. június 25. 18:00 – 21:00
attrakció

"Mesés ételek – nem csak vegánoknak" - főzőbemutató Steiner Kristóffal és Nimrod Dagannal a Múzeumok Éjszakáján, az Emlékközpontban.
Kristóf immár negyedik alkalommal jön a Holokauszt Emlékközpontba, hogy a Múzeumok Éjszakáján felizzítsa serpenyőit, és a közönség előtt, a közönséggel együtt, 100% növényi alapon alkossa meg finomságait. A menü ezúttal is a vegán tudatosság jegyében született, de a beavatottak felfedezhetik a kortárs zsidó konyha inspirálta elemeket is. A vegán étrend egyik legismertebb hazai népszerűsítőjének profizmusát, hiteles személyiségét, humorral fűszerezett életfilozófiáját ismerhetik meg látogatóink ezen az estén.

It is for the fourth time that Kristóf joins the team of the Holocaust Memorial Center during the Night of Museums to heat up his pans, sharpen his knives and create frantic delicacies on a 100% plant basis in front of the audience.
The menu this time was inspired by vegan awareness, but the initiates may also feel the influence of contemporary Jewish cuisine, Israeli flavors, Middle Eastern and European-Ashkenazi cuisine.
The vegan diet is becoming more and more popular all over the world, yet there are few people who can make it so much appealing, and with such naturalness, lightness, personality, yet professionally in its presentation.
Kristóf can convey his humor, authenticity, brilliant talent, philosophy of life, harmonious relationship to food and nutrition through his cooking.