A szívre kattintva hozzáadhatja a programot a kedvenceihez. A Kedvencek menüpontban rendezhetők és kinyomtathatók a kiválasztott programok.

Múzeumok éjszakája Eszterházán - 2023. június 24.

Folyamatos program (2023. június 24. 17:00 – 23:59)
attrakció
egyéb
gasztronómia
kiállítás
tánc
tárlatvezetés
zene

Egyedi helyszín: Cziráky Margit Rózsakert; Esterházy-kastély múzeumi terek; Esterházy-kávézó; Esterházy-kastély parkterület

Múzeumok éjszakája Eszterházán - 2023. június 24. A kastélymúzeum kiállító terei 17-24 óra között várja a látogatókat, a Cziráky Margit Rózsakert egészen este 21 óráig látogatható, míg az Esterházy-kávézó ezen a napon 22 óráig tart nyitva. A programokról bővebben: • a kastély kiállítóterei tárlatvezetéssel éjfélig látogathatók • 17 és 21 óra között félóránként a Cziráky Margit Rózsakertben az Eszterházi Baráti Kör kórusát hallgathatják meg a vendégek, valamint a Rózsaház rendezvénytermében Kiss Gábor Gibbo ezüst kolloidos eljárással készült képei tekinthetők meg • 18 és 21 órakor „Élő történelem” tárlatvezetés indul • 18 és 21 óra között félóránként kisvonat indul a kastélyparkba - sárga karszalaggal díjmentes • az Esterházy-képtárban 18-22 óra között a soproni Eötvös József Evangélikus Gimnázium modern tánctanszakos hallgatóinak improvizációs tánca színesíti a kiállítást • 18 órakor - Lepkék és vad gyógynövények az Esterházy-kastélypark területén, 20 órakor - Esti séta a Lés-erdőbe címmel, Tislér Diána természetvédelmi mérnök és túravezető családi programjára várják az érdeklődőket az Esterházy-kastély parter terültén Gasztronómia: • Az Esterházy-kávézó 10-22 óra között tart nyitva, 19-22 óra között Café Koncert - Kiss Noró ének és gitár közreműködésében Plusz egy élmény: • A múzeum pincéjében 17-22 óra között izgalmas kihívással, szabadulószobában próbálhatják ki magukat a játékos kedvű kis csapatok. A szabadulószoba használatának időtartama 20 perc, max. 6 fős csapatokkal lehet jelentkezni és előzetes regisztrációhoz kötött. Regisztráció: [email protected] A programok belépőjegy váltása ellenében látogathatók! Jegyek az Esterházy-kastély jegypénztárában vásárolhatók: - múzeumok éjszakája belépőjegy: 2.500 Ft/fő (egységesen) - szabaduló szoba program kiegészítő jeggyel látogatható, az alap jegyen felül 500 Ft/fő díj fizetendő A szervezők a programváltoztatás jogát fenntartják!