A szívre kattintva hozzáadhatja a programot a kedvenceihez. A Kedvencek menüpontban rendezhetők és kinyomtathatók a kiválasztott programok.

Medvetársas

Folyamatos program (2023. június 24. 15:00 – 22:00)
gyermekprogram
trendben vagyunk

Medves társas: Lennél-e medve az emberek között?

Társasjátékunk a medvék világába kalauzol: többségük nagy termetű és mindenevő  – mondhatjuk azt is, vetélytársaink a szárazföldön. Földünkön Ausztrália és Afrika kivételével mindenütt jelen vannak, ahol ember is él… ismerd meg egy társas segítségével az izgalmas dörmögőket, és gondolkodj el az ember természetre, környezetre gyakorolt hatásáról – tudnánk-e szebben, jobban, életteret hagyóbban élni? TRENDBEN VAGYUNK, mert a környezettudatosság a trendi, a jövőnk kulcsa!

A játék előtt vagy után érdemes a Biológiai és Őslénytani Kiállítás medvékhez kötődő tárgyait is megismerni! Ajánljuk 8 éves kortól.

Figyelem!

A játék “beugrós”: a társasjátékban akkor vehetsz részt, ha az iskolai tanév zárásával a jó állapotú, használható, de számodra már felesleges tanszereket (írószer – ceruza, toll, színes ceruza, filc, zsírkrétakészlet, füzetek, vonalzó- és körzőkészlet, iskolatáska, jó minőségű, még használható edző- és focicipő) elhozod - rászoruló fiatalok számára segítjük a jövő évi iskolakezdést, ezzel is fenntarthatóbbá, környezettudatosabbá téve világunkat!