A szívre kattintva hozzáadhatja a programot a kedvenceihez. A Kedvencek menüpontban rendezhetők és kinyomtathatók a kiválasztott programok.

Lóközelben

Időszakos kiállítás
kiállítás

Időszaki kiállítása a ló és az ember mai kapcsolatáról. 

A régmúlt időkben a ló az ember társa volt a munkában, a földművelésben, a teherhordásban, az utazásban. Szerepe napjainkra egyértelműen megváltozott. Ám nem szűntünk meg szeretni őt. Keressük a kapcsolatot vele, vágyunk a társaságára. Életünk ma is elképzelhetetlen lenne nélküle, rábízzuk magunkat, gyermekeinket. LÓKÖZELBEN vagyunk.

Új kiállításunkban megmutatjuk, hogyan gyógyítanak ezek a csodás állatok, vesznek részt a rekreációban, szolgálnak a rendőrségnél vagy segítenek bennünket a sportban.

Tegyen egy izgalmas utazást a lovak és a lovasok világába és munkájába. Tanuljon tőlük! Bemutatjuk a magyar lovasélet kiválóságait. Bemutatkoznak tenyészetek, szabadidomító, azok, akiken segítenek a lovak és azok is, akik a lovakon segítenek.
A kiállítás számos kalandot kínál: a gyerekek kipróbálhatják a díjugratást, ügyességi feladatokat oldhatnak meg. A kiállításban a különböző szakágak nyergeibe és egy maratonkocsira is felkapaszkodhatnak.