A szívre kattintva hozzáadhatja a programot a kedvenceihez. A Kedvencek menüpontban rendezhetők és kinyomtathatók a kiválasztott programok.

Látogatás a székesfehérvári Vasúti Javító Üzemben

Folyamatos program (2024. június 22. 17:00 - 21:00)
egyéb
kiállítás
tárlatvezetés

Az érdeklődők a muzeális részletek mellett betekinthetnek a 130 éves múltra visszatekintő székesfehérvári vasúti javítóüzem működésébe, a vasúti járműjavításba, járműalkatrész gyártásba. A látogatók megtekinthetik egy tradicionális vasúti kovácsműhely munkáját, valamint a modern technológiát jelentő lézer-, plazmavágást, CNC-marást és esztergálás munkafolyamatokat. Lehetőség nyílik egy újonnan felújított Bzx-kocsi megtekintésére is, ezen felül egyéb érdekes meglepetésekkel is készülünk látogatóink részére.

A látogatások szakszerű kísérettel történnek.

A program előzetes regisztrációt követően ingyenesen látogatható 2024. június 22-én a 17:00, 19:00 és 21:00 órakor induló turnusokban. Egy-egy túra megközelítőleg 1 órát vesz igénybe, létszámkorlát nincs.

Regisztráció: [email protected]

(Kérjük a megadott e-mail címre küldjék el nevüket, elérhetőségüket, a résztvenni kívánók számát, nevét, résztvevő gyermekek számát, regisztráció során kérjük a helyszínt is megjelölni: Szolnok/Székesfehérvár, valamint, hogy melyik időpontban induló turnuson kívánnak részt venni.)

Kiskorú gyermekek csak felnőtt hozzátartozóval (kísérővel) együtt jöhetnek. A programon résztvevők számára a hang-, fénykép- és videofelvétel készítése nem megengedett.

Szeretettel várunk minden érdeklődőt és vasútbarátot!