A szívre kattintva hozzáadhatja a programot a kedvenceihez. A Kedvencek menüpontban rendezhetők és kinyomtathatók a kiválasztott programok.

Látogatás a székesfehérvári Vasúti Javító Üzemben.

Folyamatos program (2022. június 25. 17:00 – 22:00)
tárlatvezetés

A program

A látogatók a muzeális részletek mellett betekinthetnek a 130 éves múltra visszatekintő székesfehérvári vasúti javítóüzem működésébe, a vasúti járműjavításba, járműalkatrész gyártásba. A látogatók megtekinthetik egy tradicionális vasúti kovácsműhely munkáját, valamint a modern technológiát jelentő lézer-, plazmavágást, CNC-marást és esztergálás munkafolyamatokat. Lehetőség nyílik egy újonnan felújított Bzx-kocsi megtekintésére is, ezen felül egyéb érdekes meglepetésekkel is készülünk látogatóink részére.

Helyszíni vezető: Schlett János, telephelyvezető
Telefonszám: +36309466899
Kezdési időpontok: A látogatások szakszerű kísérettel történnek. A csoportok 17:00, 19:00 és 21:00 órakor indulnak a Székesfehérvár, Takarodó utca 1. szám alatti főbejárattól. Egy-egy túra megközelítőleg 1 órát vesz igénybe. A program előzetes regisztrációt követően ingyenesen látogatható 2022. június 25-én 17:00 órától 22:00 óráig.

A programra előzetesen regisztrálni kell a [email protected] e-mail címen a látogatók nevének és elérhetőségének megadásával legkésőbb 2022. június 24-ig. Létszámkorlát nincs.

Kiskorú gyermekek csak felnőtt hozzátartozóval (kísérővel) együtt jöhetnek. A programon résztvevők számára a hang-, fénykép- és videofelvétel készítése nem megengedett.

Szeretettel várunk minden érdeklődőt és vasútbarátot!