A szívre kattintva hozzáadhatja a programot a kedvenceihez. A Kedvencek menüpontban rendezhetők és kinyomtathatók a kiválasztott programok.

Kreatív Hangtér

Folyamatos program (2022. június 25. 17:30 – 2022. június 26. 00:00)
gyermekprogram
kiállítás
kreatív foglalkozás
zene

A hang a legillékonyabb képződmény; még egy illatot is jobban meg lehet fogni, mint a hangot. Ebben a térben olyan szerkezetek helyezkednek el, amelyekkel létre tudjuk hozni a zene elemeit, és egyben tárgyiasul magának a létrehozásnak a folyamata is. A hang magassága, rezgése, színe, ritmusa várja, hogy elmés szerkentyűk segítségével elővarázsoljuk és tanulmányozzuk természetét. Nem utolsó sorban lesz itt egy beszédes orgona, ami nemcsak a zenei hangok nyelvén szólít meg bennünket. Egyszóval: egy zenei csodák palotája tárul fel. Remek játék gyerekeknek – és felnőtteknek is! 

 

A Múzeumok Éjszakája eseménysorozat keretében a Kreatív Hangterünk is látogatható a zene szerelmeseinek 2022. június 25. (szombat), 17.30-tól éjfélig.

A Múzeumok Éjszakájának estéjén a megvásárolt jegyeiteket pénztárainkban tudjátok becserélni karszalagra, amivel minden programra be tudtok lépni: Hangdómba, Állandó Kiállításra, Kreatív Hangtérbe. Az esti programjainkra 18 órától 30 percenként illetve óránként korlátozott létszámban engedik be a kollégák a látogatókat, szíves türelmeteket kérjük előre a várakozási idő miatt.