A szívre kattintva hozzáadhatja a programot a kedvenceihez. A Kedvencek menüpontban rendezhetők és kinyomtathatók a kiválasztott programok.

„Jeruzsálem, kedvesem…” Laczkó Vass Róbert és Szép András dalestje a Rumbacban

2023. június 24. 22:30 – 23:50
zene

Egyedi helyszín: Rumbach Sebestyén utcai zsinagóga - Budapest VII. ker., Rumbach Sebestyén utca 11-13.

A Rumbach Sebestyén utcai zsinagógában a Múzeumok Éjszakáján 2023. június 24-én, szombaton éjjel fél 11-kor kezdődik a „Jeruzsálem, kedvesem…” című zenés est két kiváló kolozsvári művész, Laczkó Vass Róbert színművész és Szép András zongoraművész előadásában.

A közönség a rendezvényen héber nyelvű istenes énekeket, jiddis nyelvű kuplékat, huszadik századi örökzöld szerzeményeket, musical-betétek és filmdalokat hallhat az említett magyar, héber és jiddisen kívül ladino és angol nyelven is.

Ez az előadás többször óriási sikerrel ment a Kolozsvári Magyar Napokon és a Kolozsvári Zsidó Napokon is. Nem is csoda, hiszen a műsor érzelmekkel és szeretettel teli produkció, amelynek egyik csúcspontja, amikor együtt énekel a művész és a közönség – ki ne hagyják, mert páratlan élmény!

Erre az előadásra a Múzeumok Éjszakájára érvényes karszalaggal a belépés ingyenes, de csak előzetes regisztrációval látogatható.

Az előadásra IDE KATTINTVA lehet regisztrálni

 - A zsinagógában a férfiak számára kipa vagy egyéb fejfedő viselése szükséges.
 - Helyfoglalás érkezési sorrendben.