A szívre kattintva hozzáadhatja a programot a kedvenceihez. A Kedvencek menüpontban rendezhetők és kinyomtathatók a kiválasztott programok.

AZ EZEREGY ÉJSZAKA MESÉI KALANDJÁTÉK A JAKOVALI MÚZEUMBAN

Folyamatos program (2024. június 22. 18:00 - 2024. június 23. 0:00)
attrakció

Az Ezeregy éjszaka meséi- kalandjáték a pécsi Jakovali Hasszan pasa  múzeumban !

Láss csodát és ismerkedj meg az arab irodalom híres alkotásának az Ezeregy éjszaka meséinek néhány történetével ! Járd végig a kelet birodalmát,  éld át az ismert és kevésbé ismert mesék kalandjait!  Varázslatos fények- tüllök, selymek labirintusán át ,felfedezheted  a kincseskamrákat, sejtelmes és félelmetes barlangokat, hallhatsz keleti muzsikát, láthatsz ravasz derviseket, oktondi rablókat, okos kádit és a dzsinnt  átélheted e  csodás mesék élményét!  Neked is lehet három kívánságod,  részt vehetsz a pécsi kádi oktatásán, fotózkodhatsz Seherezádéval, vagy  belebújhatsz ruhájába. .Beleszippanthatsz  a csodás keleti illatokba, serbetet, kávét, teát vásárolhatsz, megismerheted a híres papírművészetet az ebrut, és hennát festethetsz a kezedre. 

A kalandjátékra jelentkezőket 7-10 percenként tudjuk beengedni a hely szűkössége miatt. Ezért kérjük türelmüket. Az előzetesen beregisztrált vendégek, pontos érkezési  időpontot kapnak, kérjük igyekezzenek pontosan érkezni! REGISZTRÁCIÓ:  [email protected]

A sötétebb helyszíneken jó szolgálatot tesz egy zseblámpa vagy mobiltelefon és segít a relytéjek megoldásában  Nem árt, ha értékeled az olvasást, és van némi bátorságod is. 

A program 2024.06.22-én este 18:00-kor indul. és 24:00-kor zárja kapuit!