A szívre kattintva hozzáadhatja a programot a kedvenceihez. A Kedvencek menüpontban rendezhetők és kinyomtathatók a kiválasztott programok.

Artspotting by DJ Suefo

Folyamatos program (2022. június 25. 19:00 – 22:00)
attrakció
kiállítás
zene

A Mana Mana kiadó idén 10 éves. Vezetői, Savages és Suefo hosszú utat jártak be ez idő alatt. Nem kizárólag klubokban és fesztiválokon, hanem nagyon sok kiállításmegnyitón, könyvbemutatón, költői esten, egyéb eseményen léptek fel az évek során. Galériákban, múzeumokban (Műcsarnok, Szépművészeti Múzeum, Nemzeti Galéria, Ludwig Múzeum, MQ Vienna), nagykövetségeken, hazai és nemzetközi kulturális intézetekben (Finnagora, Goethe Institut, Collegium Hungaricum Berlin), ahol általában a kiadó megjelenéseit játszották.

A jubileumra egy Artspotting című válogatáslemezzel is készülnek, amelynek anyagát főként ezekhez a terekhez és eseményekhez szabták, ezért nem kifejezetten a tánczenei vonal dominál rajta, de így is jelen van a Mana Manára jellemző stílusok feletti eklektika, ami háttérként jól illeszkedik a vizuális művészetekhez és az irodalomhoz is.

Ezen az estén is hasonló, downtempo, electronica, hip-hop, jazz, ambient zenékre számíthatunk DJ Suefotól egy vinyl only szett keretében.

További információ: https://capacenter.hu/