SKult13 - Angyalföldi József Attila Művelődési Központ

Cziffra György kiállítás

Intézményünk ebben az évben csatlakozott a Cziffra György Emlékév projekthez. A Múzeumok éjszakáján Cziffra Györgyre emlékezünk az Angyalföldi József Attila Művelődési Központban.

„Meggörbítvén gerincemet, ismét visszasüllyedtem az éjszaka világába” – írta önéletrajzi könyvében.  Június 26-án este 20 órától óránként egy 10-15 perces zongorajátékkal idézzük meg, a pesti éjszakák virtuózát. Emeleti kiállítóterünkön Cziffra György önéletrajzi regényéből készített kiállításunk várja az érdeklődőket.

Fellépnek:

Krizsán Kinga a Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem másodéves doktorandusz hallgatója, illetve a Weiner konzervatórium zongoratanára. Zongoratanulmányait négy éves korában kezdte, azóta számos hazai és nemzetközi versenyen volt díjazott.

Magyar Valentin a Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem hallgatója, idén szeptembertől kezdi meg a BA képzése utolsó évét. Valentin hazai és külföldi pódiumok rendszeres fellépője, valamint több nemzetközi verseny díjazottja. Legfrissebb versenyeredményei a 2020-as Yamaha hangszeres előadói verseny első díja, valamint a HCC New York által megszervezett online zenei verseny első díja.

A rendezvény 24.00 óráig látogatható és ingyenes!

Köszönjük, ha Önök is velünk emlékeznek!

Programjaink

A szívre kattintva add hozzá a programot a kedvenceidhez! A kedvencek menüpontban rendezhetők, nyomtathatók, vagy e-mailben is elküldhetők a kiválasztott programok.
Állandó kiállítás
  • kiállítás
  • zene
Intézményünk ebben az évben csatlakozott a Cziffra György Emlékév projekthez. A Múzeumok éjszakáján Cziffra Györgyre emlékezünk az Angyalföldi József… Tovább