Programjaink

A kiválasztott programot hozzáadhatja a kedvenceihez, ha a program címére, majd a program oldalán a narancssárga szívre kattint. A Kedvencek menüpontban rendezhetők és kinyomtathatók a kiválasztott programok.
Időszakos kiállítás
  • kiállítás
  • tárlatvezetés
Bartók Béla 1911-ben Rákoskeresztúron komponálta egyfelvonásos misztériumoperáját Balázs Béla szövegére. Rab-Kováts Évát megihlette a kétszemélyes… Tovább
2022. június 25. 18:00 – 19:30
  • film
"Bartók szösszenetek" címmel Bartók Béla kamarazenei alkotásait mutatjuk be rövidített formában az egyes művek fő témáival. Minden darabot… Tovább
2022. június 25. 19:30 – 20:30
  • előadás
  • zene
Népszerű operett és musical dallamok Denk Viktória, Árvai Dániel, Kollár Péter Erik előadásában

A Rákoshegyi Bartók Zeneház Közalapítvány 2006. szeptember 22-e óta működik havonta 8-10 programmal. Egy kamara jellegű koncerttermet-színházi pódiumot működtetünk, világhírű hírességeket is meghívunk.
2006- óta minden évben megrendeztük meg a Fehér Galamb Országos Népzenei Versenyünket.
Maestro Jevgenyij Nyesztyerenko 2012-ben, harmadik ízben jött hozzánk, hogy a Rákoshegyi Bartók Zeneházban nemzetközi dal- és operakurzust tartson. Ars poeticánk: „Bartók szellemiségével együtt segítünk évek óta az esély egyenlőség jegyében” (sikeres Új Európa alapítvány)Két kis emlékszobát rendeztünk be Bartók korát idéző korabeli fotókkal és tárgyakkal.  a fő épületben a Kisházban pedig Petrovics Emil hagyatékát őrző emlékszobát.