A Rákoshegyi Bartók Zeneház Közalapítvány 2006. szeptember 22-e óta működik havonta 8-10 programmal. Egy kamara jellegű koncerttermet-színházi pódiumot működtetünk, világhírű hírességeket is meghívunk.
2006- óta minden évben megrendeztük meg a Fehér Galamb Országos Népzenei Versenyünket.
Maestro Jevgenyij Nyesztyerenko 2012-ben, harmadik ízben jött hozzánk, hogy a Rákoshegyi Bartók Zeneházban nemzetközi dal- és operakurzust tartson. Ars poeticánk: „Bartók szellemiségével együtt segítünk évek óta az esély egyenlőség jegyében” (sikeres Új Európa alapítvány)Két kis emlékszobát rendeztünk be Bartók korát idéző korabeli fotókkal és tárgyakkal.  a fő épületben a Kisházban pedig Petrovics Emil hagyatékát őrző emlékszobát.

Programjaink

A kiválasztott programot hozzáadhatja a kedvenceihez, ha a program címére, majd a program oldalán a narancssárga szívre kattint. A Kedvencek menüpontban rendezhetők és kinyomtathatók a kiválasztott programok.
2023. június 24. 19:00 – 20:00
  • előadás
Mókás tudományos fizikai- matematikai kísérletek, mesterséges intelligens emberszerű robotok megteremtése, melyek ott, azonnal a zenében életre-… Tovább
2023. június 24. 20:00 – 21:00
  • előadás
Kerti koncert a Rákoshegyi Bartók Zeneház udvarán Vadászkamara Kürtegyüttes /művészeti vezető Nagy Csaba/ Mészáros Zsófia szaxofon A Vadászkamara… Tovább