Óbudai Zsinagóga – "A legrégebbi budapesti zsinagóga."

Budapest legrégebbi zsinagógája, egyben az újjáéledő magyar zsidó közösség szimbóluma is. Az EMIH vezető rabbija, Köves Slomó által vezetett zsinagóga padsorai hétről-hétre megtelnek ismerősökkel és ismeretlenekkel. A köszönések, egymáshoz intézet kérdések itt sohasem az idegenhez, hanem a közös élmény nélkülözhetetlen részeseihez szólnak. Az Óbudai zsinagóga nem csupán a helyi hitélet legfontosabb helyszíne, hanem egy élő, nyitott és virágzó közösség.

Óbudai Zsinagóga - "A legrégebbi budapesti zsinagóga."

Óbudai Zsinagóga - Az EMIH zsinagógájának bejárása óránként.

Az első bejárás időpontja 21:45 órakor, a második pedig 22:45 órakor kezdődik. 

A zsinagóga 24:00 óráig lesz látogatható az érkezők számára az este folyamán, a bejáráson kívül folyamatosan egy kivetítőn lesz látható egy  filmes összeállítás a szervezetünk zsinagógáiról. 

A zsinagógában a bejárást követően, vagy a film megtekintése előtt sós, és édes kóser süteményeket kóstolhatnak meg a látogatók.

Programjaink

A szívre kattintva add hozzá a programot a kedvenceidhez! A kedvencek menüpontban rendezhetők, nyomtathatók, vagy e-mailben is elküldhetők a kiválasztott programok.
2021. június 26. 22:00 – 2021. június 27. 00:00
  • egyéb
  • film
Óbudai Zsinagóga - Az EMIH zsinagógájának bejárása óránként. A Zsinagóga nyitása: 2021.06.26. 22:00. Az első bejárás időpontja 22:00 órakor, a… Tovább