Programjaink

A kiválasztott programot hozzáadhatja a kedvenceihez, ha a program címére, majd a program oldalán a narancssárga szívre kattint. A Kedvencek menüpontban rendezhetők és kinyomtathatók a kiválasztott programok.
Időszakos kiállítás
  • gasztronómia
  • gyermekprogram
  • kiállítás
  • újragombolt hagyományok
  • zene
A Millenárison a kiállítás megtekintése mellett egész nap további színes programokon vehetnek részt az érdeklődők: Amíg várakozol kulturális,… Tovább

Az Álmok Álmodói 20 kiállítás azoknak szól, akik kíváncsian vizsgálják a világot, és akik egyszer maguk is alakítani szeretnék. A kis felfedezőknek, a jövő nagy tudósainak, és a felnőtteknek, akik örömmel merülnek bele a komoly, világformáló tudományos eredményekbe és a vidám, játékos tudományba is.

A kiállítás összetett tartalma és sokszínű látványa élményalapú, interaktívan tanít és szórakoztat minden korosztályt.

Június 25-én este 16:00-24:00 óráig!

Álmok Álmodói 20

Az Álmok Álmodói 20 kiállításon olyan tudományos és technikai vívmányokat mutatunk be, amelyek felfedezői, megalkotói a magyar néphez és kultúrához kötődő tudósok, szakemberek. Kíváncsi felfedezők, akik új földekre léptek, mérnökök, akik megépítették ötleteiket, tudósok, akik az univerzum rejtelmeibe férkőztek. Megmutatták a világnak, amit még csak ők láttak addig, vagy amiről csak ők álmodták még, hogy lehetséges.