Magdolna Udvar Művészeti Galéria és Helytörténeti Gyűjtemény

A Magdolna Udvar Helytörténeti Gyűjteményének küldetése, hogy Budafok-Tétény kulturális emlékeit őrizze és bemutassa az érdeklődőknek. Gyűjteményünk elsősorban a kerülethez köthető személyes tárgyi és képi emlékekre, valamint a gyáriparra, kisiparra koncentrál. Első állandó kiállításunkon a Budafok-Tétényi lakosok által adományozott legérdekesebb tárgyak és képek mellett interaktív elemekkel idézzük fel az elmúlt évszázadokat egészen napjainkig.

A Művészeti Galéria az ARTÉR Művészeti Egyesület állandó kiállítótere. Az Egyesület 2004-ben alakult Budafokon. Az egyesület tagjai hivatásos képző- és iparművészek, akik valamilyen szálon kötődnek Budapest XXII. kerületéhez. A közösségben festő, grafikus, szobrász, keramikus, ötvös, divattervező, textiltervező, fotográfus, üvegtervező, formatervező, építész, restaurátor is alkot. Kéthavonta új kiállításokat szervezünk a Magdolna Udvarban.

Programjaink

A kiválasztott programot hozzáadhatja a kedvenceihez, ha a program címére, majd a program oldalán a narancssárga szívre kattint. A Kedvencek menüpontban rendezhetők és kinyomtathatók a kiválasztott programok.
Állandó kiállítás
  • tárlatvezetés
Nyitvatartás: 10:00-23:00  16:00-18:00 Papírmerítés és papírkép készítése: Workshopok az Artér Művészeti Egyesület szervezésében.  Mohamed… Tovább