Magdolna Udvar Művészeti Galéria és Helytörténeti Gyűjtemény

A Magdolna Udvar Helytörténeti Gyűjteményének küldetése, hogy Budafok-Tétény kulturális emlékeit őrizze és bemutassa az érdeklődőknek. Gyűjteményünk elsősorban a kerülethez köthető személyes tárgyi és képi emlékekre, valamint a gyáriparra, kisiparra koncentrál. Első állandó kiállításunkon a Budafok-Tétényi lakosok által adományozott legérdekesebb tárgyak és képek mellett interaktív elemekkel idézzük fel az elmúlt évszázadokat egészen napjainkig.

A Művészeti Galéria az ARTÉR Művészeti Egyesület állandó kiállítótere. Az Egyesület 2004-ben alakult Budafokon. Az egyesület tagjai hivatásos képző- és iparművészek, akik valamilyen szálon kötődnek Budapest XXII. kerületéhez. A közösségben festő, grafikus, szobrász, keramikus, ötvös, divattervező, textiltervező, fotográfus, üvegtervező, formatervező, építész, restaurátor is alkot. Kéthavonta új kiállításokat szervezünk a Magdolna Udvarban.

A Magdolna Udvar Művészeti Galéria és Helytörténeti Gyűjtemény a megnyitás utáni első nagy rendezvényén szeretettel várja új látogatóit! Tematikus tárlatvezetéseink mellett betekinthetnek az új kiállítóhely létrejöttének titkaiba, az Átriumban pedig koncerttel várjuk Önöket!

 

Programjaink

A szívre kattintva add hozzá a programot a kedvenceidhez! A kedvencek menüpontban rendezhetők, nyomtathatók, vagy e-mailben is elküldhetők a kiválasztott programok.
Állandó kiállítás
  • tárlatvezetés
Nyitva tartás: 17:00-23:00. Program: 17:00 Nyitás 18:00 Tárlatvezetés a Művészeti Galériában. A Körkép című kiállítást Tóth Avanti Péter, a Képző- és… Tovább
2021. június 26. 20:00 – 21:00
  • zene
From the Heart - Juhász Anikó gitár estje Kezdés: 20:00 Helyszín: Magdolna Udvar Átrium Juhász Anikó Pécsett született, de a '90-es évek eleje óta… Tovább