Programjaink

A kiválasztott programot hozzáadhatja a kedvenceihez, ha a program címére, majd a program oldalán a narancssárga szívre kattint. A Kedvencek menüpontban rendezhetők és kinyomtathatók a kiválasztott programok.
2022. június 25. 19:00 – 19:10
  • attrakció
Szakterületeink sokszínűségét bemutató performanszunk a Készenléti Zenekar közreműködésével.  
Folyamatos program (2022. június 25. 19:30 – 2022. június 26. 02:00)
  • előadás
Az érdeklődők "testközelből" vehetnek részt egy baleseti helyszínelésen. A Rendőrpalota előtti díszburkolaton egy halálos autóbaleset helyszínét… Tovább
Folyamatos program (2022. június 25. 19:30 – 2022. június 26. 02:00)
  • előadás
A Rendőrpalota előtti díszburkolaton egy emberölés vagy öngyilkosság helyszínét rendezzük be, ahol a látogatók együtt nyomozhatnak a rendőrökkel. A… Tovább
Folyamatos program (2022. június 25. 19:30 – 2022. június 26. 02:00)
  • előadás
Az érdeklődőknek lehetőségük lesz belülről megnézni a Teve utcai Rendőrpalotát; olyan helyekre is eljuthatnak, amelyek egyébként a mindennapokban nem… Tovább
Folyamatos program (2022. június 25. 19:30 – 2022. június 26. 02:00)
  • gyermekprogram
  • kreatív foglalkozás
Ezen a helyszínen – a Bűnmegelőzési Centrumban – a látogatók kipróbálhatják a rendőrség által használt balesetmegelőzési szimulátorokat, lehetőség… Tovább
Folyamatos program (2022. június 25. 19:30 – 2022. június 26. 02:00)
  • kiállítás
A Teve utcai Rendőrpalota parkolójában megmutatjuk, hogy anno milyen autóval és motorral közlekedtek rendőreink, illetve milyen egyenruhát viseltek.

A Múzeumok Éjszakáján megnyílnak a Tevei utcai Rendőrségi Igazgatási Központ kapui, látogatóink előtt életre kelnek a máskor kordonnal elkerített helyszínek, és a Rendőrpalotában olyan helyekre is eljuthatnak, melyek a mindennapokban nem látogathatóak. 

A programokon való részvételhez nincsen szükség előzetes regisztrációra. Programjaink ingyenesek, karszalag nélkül is látogathatóak!

Rendezvényünkön úgy szerveztük meg a programjainkat, hogy azokon a mozgásukban korlátozott látogatóink is részt tudjanak venni.  

„Rendőrség éjszakája” avagy Zsarulesen, éjszakai műszak, éjszakázz a rendőrségen!

Ezen az éjszakán az érdeklődőknek lehetőségük lesz belülről megnézni a Teve utcai Rendőrpalotát; olyan helyekre is eljuthatnak, amelyek egyébként a mindennapokban nem látogathatóak. 

A Rendőrpalota előtt egy bűnügyi és egy közlekedési helyszínt is berendezünk, ahol látogatóink együtt nyomozhatnak az életvédelmi nyomozókkal, közlekedési szakemberek pedig bemutatják, hogyan zajlik "élesben" egy helyszínelés.

Természetesen a múltkorról sem feledkezünk meg; a régi idők rendőrautóival, motorjaival is találkozhatnak rendezvényünkön, a hagyományőrző rendőreink pedig régi egyenruháinkat mutatják be. 

Okospontunkon látogatóinknak lehetősége lesz balesetmegelőzési szimulátoraink kipróbálására és természetesen legkisebb látogatóinkról sem feledkezünk meg, akiket kollégáink izgalmas játékokkal várnak. 

Látogatóinkat 19 órától hajnali 2 óráig várjuk.