A szívre kattintva hozzáadhatja a programot a kedvenceihez. A Kedvencek menüpontban rendezhetők és kinyomtathatók a kiválasztott programok.

Hangdimenziók – Zenei utazások térben és időben állandó kiállítás

Folyamatos program (2022. június 25. 17:30 – 2022. június 26. 00:00)
gyermekprogram
kiállítás
zene

A Magyar Zene Házában különleges zenei tárlat mutatja be a zene történetének legfontosabb állomásait, európai, illetve magyar fókusszal. Az ősi ritmusoktól elindulva egészen a 21. századig az élet körforgásán keresztül meséli el a zene jelentőségét, végighalad a legfontosabb zenetörténeti fordulópontokon, kiemelve egy-egy ikonikus alkotót.

A Hangdimenziók - Zenei utazások térben és időben című állandó, interaktív kiállítás megtekintésére ajánlott két-három órát szánni. A kiállítás előszeretettel használja a technológia eszközeit és játékosan vonja be a látogatót, hogy új ismereteket nyújtson a zenéről. 

A Múzeumok Éjszakájának estéjén a megvásárolt jegyeiteket pénztárainkban tudjátok becserélni karszalagra, amivel minden programra be tudtok lépni: Hangdómba, Állandó Kiállításra, Kreatív Hangtérbe. Az esti programjainkra 17 órától 30 percenként illetve óránként korlátozott létszámban engedik be a kollégák a látogatókat, szíves türelmeteket kérjük előre a várakozási idő miatt.