A szívre kattintva hozzáadhatja a programot a kedvenceihez. A Kedvencek menüpontban rendezhetők és kinyomtathatók a kiválasztott programok.

Egis: a tabella élén

2024. június 22. 16:00 - 17:30
tárlatvezetés

Egyedi helyszín: Egis Tudományos és Technológiai Központ (1106 Budapest, Keresztúri út 11-13.)

Vendégeinknek másfél órás, ingyenes programunkon mutatjuk be a legfontosabb gyógyszeripari folyamatokat, valamint vállalatunk múltját és jelenét. A látogatás során bepillantást nyújtunk vállalatunk alapításának esztendeibe, felidézzük a 20. század fordulatokban teli első évtizedeit, és végigkalauzoljuk vendégeinket azokon a fordulatokon, amelyeknek köszönhetően a társaság egy egyszerű külvárosi tápszerüzemből nemcsak Magyarország, hanem a régió egyik meghatározó generikus gyógyszergyárává vált. Emellett a jelenleg meghatározó gyógyszeripari folyamatokról is képet adunk - mindarról, amit a szigorú biztonsági előírások miatt nem láthat saját szemével az érdeklődő nagyközönség. 

Felhívjuk a tisztelt érdeklődők figyelmét, hogy a csoportok maximális létszáma 45 fő. A látogatás korhatárhoz kötött, az Egis Tudományos és Technológiai Központ kizárólag 16 éves kor felett látogatható.