A szívre kattintva hozzáadhatja a programot a kedvenceihez. A Kedvencek menüpontban rendezhetők és kinyomtathatók a kiválasztott programok.

DRAKULA NYOMÁBAN - éjszakai várostúrás szabadulós játék

Folyamatos program (2022. június 25. 17:00 – 2022. június 26. 00:00)
attrakció
egyéb

Egyedi helyszín: A program helyszíne a városközpont.

A XIX. század egyik legnagyobb reformja volt a vaspálya megnyitása, amely Nagy-Abony Mezővárost is érintette - a bécsi vonat titokzatos szállítmánya viszont lovaskocsival utazott volna tovább Erdély felé. A rakomány a településen rekedt és elveszett. Holt, koporsóba temetett utasa már majd' kétszáz éve szunnyad. De már nem sokáig! Eredjetek a misztikus Drakula gróf nyomába, és még ébredése előtt végezzetek vele. Kövessétek a vámpírok nyomait Abony helytörténeti emlékművei segítségével - amelyben összemosódik az evilági és természetfeletti! Gyertek az abonyi művelődési házba (Kálvin u. 1.), majd úti térképetek segítségével járjátok be az elhagyatott kúriákat, Falumúzeumot, amelyek felfedik a nagy talányt: hol rejtőzik a sötétség fejedelme! De vigyázzatok! Minél később indultok útnak, a kaland annál veszedelmesebb lesz: napnyugta után mozgolódni kezdenek a sötétség gyermekei!

A program ingyenes, viszont regisztrációhoz kötött! Regisztrálni az 53/360-075-ös telefonszámon vagy a [email protected] e-mail címen lehet!