Point contemporary egy új kiállítótér Budapesten, idén Márciusa óta mutatja be a T.H. kollekció Észak amerikából érkező különböző festményeit szobrait. A helyszín az ország emblematikus Andrássy út vonzáskörzetében, ahol a város legnagyobb múzeumai csoportosulnak, azonban annak egy még többé-kevésbé felfedezettlen szegletében található, ahol még vannak a város múltjának emlékeit felelevenítő, lövedékek becsapódási nyomaival tarkított házfalak is.

DON'T MISS THE POINT

Point contemporary első alkalommal szerepel a Múzeumok Éjszakáján, ezért különleges programmal készülünk. Csak erre az alkalomra kinyitjuk és teljes terjedelmében bemutatjuk azt a 50 MÉTER széles vászon festményt amit T.H. 2020-ban készített Torontóban a Pandémia alatt, címe “ONCE UPON A TIME”. Az este folyamán látogatható az a kiállításunk is “THE LAST STAND” ahol T.H. legfrissebb 2023-as festményei szerepelnek. Ráadásként e kiállítás keretében, interaktív DOTART festményen is részt vehetnek az alkotásban a látogatók. Mindenkit szeretettel várunk.

Programjaink

A kiválasztott programot hozzáadhatja a kedvenceihez, ha a program címére, majd a program oldalán a narancssárga szívre kattint. A Kedvencek menüpontban rendezhetők és kinyomtathatók a kiválasztott programok.
Folyamatos program (2024. június 22. 16:00 - 2024. június 23. 2:00)
  • attrakció
  • kiállítás
  • kreatív foglalkozás
  • tárlatvezetés
Point contemporary első alkalommal szerepel a Múzeumok Éjszakáján, ezért különleges programmal készülünk. Csak erre az alkalomra kinyitjuk és teljes… Tovább