Lépj be és maradj! Közösségi szoborépítés és fotózás, kreatív piknik, zseblámpás városi séta múzeumtól múzeumig, művészetterápiás program és beavató tárlatvezetések várnak mindenkit programjainkon, június 25-én.

Tárlatvezetés Szirtes János képzőművésszel a MűvészetMalomban.

18.00 – 18.45

SZIRTES JÁNOS KÉPZŐMŰVÉSZ, EGYETEMI TANÁR TÁRLATVEZETÉSE Puklus Péter: Egész életemben hazudtam c. kiállításán.

Puklus Péter művei látszólag véletlenszerű jeleneteket örökítenek meg az általa élt világból és tapasztalatokból, amelyek megmutatják a művész ösztönös érzékenységét a kortárs társadalom iránt, és olyan narratívává fonódnak össze, amely a valóság és az érzékelés, a szépség és a felforgatás kapcsolatát vizsgálja, mindezt olykor ironikus köntösben.
Az Egész életemben hazudtam című legújabb kiállítása a fantázia és a valóság közötti küszöböt képviselik.

Helyszín: ✧ MŰVÉSZETMALOM ✧ Szentendre, Bogdányi u. 32.

A Múzeumok éjszakájának 20 éves születésnapja alkalmából, június 25-én -20% kedvezményt adunk művészeti albumainkból és a szentendrei Édeni Édességek Boltjában (Dumtsa J. u. 9.) a Ferenczy édes álma forró csoki születésnapi, -20%-os kedvezménnyel kapható.
* * *
A Múzeumok éjszakája karszalaggal látogatható.*
A karszalagok ára:
Felnőtt: 2000 Ft
Gyermek (6-18 év): 1000 Ft
6 éves kor alatt ingyenes
* A karszalag minden programra és minden tárlatra érvényes. Június 16. csütörtöktől nyitvatartási időben a múzeumok pénztáraiban, a szentendrei Tourinform irodában és a jegymester.hu oldalon megvásárolható.
* * *
A Múzeumok éjszakáján a szentendrei múzeumok 12:00 órától 23:00 óráig tartanak nyitva.

 

Programjaink

A kiválasztott programot hozzáadhatja a kedvenceihez, ha a program címére, majd a program oldalán a narancssárga szívre kattint. A Kedvencek menüpontban rendezhetők és kinyomtathatók a kiválasztott programok.
2022. június 25. 18:00 – 18:45
  • tárlatvezetés
18.00 – 18.45 SZIRTES JÁNOS KÉPZŐMŰVÉSZ, EGYETEMI TANÁR TÁRLATVEZETÉSE Puklus Péter: Egész életemben hazudtam c. kiállításán. Puklus Péter művei… Tovább