Meditációs központ címe:

1074 (VII.kerület) Budapest, Rózsák tere 4-5.

Kapcsolat:

Jobbágy Zsuzsa
+36 70 503 5897
[email protected]

Tibet Kincsei kiállítás

Egy éjszakára újra megnyílik a Tibet kincsei kiállítás. A tárlatvezetéseken a tibeti buddhizmus szellemi és kulturális örökségének válogatott alkotásait csodálhatják meg. Szakavatott tárlatvezetőink mesélnek a kiállított buddhaformákról, amik saját tudatunk megvilágosodott természetét tükrözik vissza. Meditációs termünkben részt vehetnek vezetett meditáción is. A buddhista kultúrákban a művészet nem választható el az emberi fejlődéstől. A tökéletes formákon való meditáció felébreszti megvilágosodott kvalitásainkat: a félelemnélküliséget, a spontán gyönyört és az aktív együttérzést. Ez a tibeti buddhizmus ajánlata a világ számára és ez az a lehetőség, amit Buddha 2500 éves példáját követve örömtelien megosztunk azokkal, akik erre a tapasztalatra vágynak.

Programjaink

A kiválasztott programot hozzáadhatja a kedvenceihez, ha a program címére, majd a program oldalán a narancssárga szívre kattint. A Kedvencek menüpontban rendezhetők és kinyomtathatók a kiválasztott programok.
Időszakos kiállítás
  • kiállítás
Egy éjszakára újra megnyílik a Tibet Kincsei kiállítás, ahol a tibeti buddhizmus szellemi és kulturális örökségének válogatott alkotásait… Tovább