A Gödöllőn és környékén élő hivatásos, országosan és nemzetközileg elismert iparművészeket tömörítő GIM – Gödöllői Iparművészeti Műhely – 1998-ban alakult. A műhely célja a századfordulón létrejött, európai hírű gödöllői művésztelep szellemiségének, művészeti hagyományainak továbbéltetése, megismertetése a kortárs művészet, a kultúra, az oktatás és a nemzetközi kapcsolatok területén. A műhely működéséhez a Gödöllői Új Művészet Közalapítvány biztosítja az anyagi alapokat. A GIM művészeti vezetője 1998-2017 között Katona Szabó Erzsébet Ferenczy Noémi-díjas textilművész, a Gödöllői Új Művészet Közalapítvány elnöke. A GIM művészeti vezetője 2018-tól Hidasi Zsófia textiltervező művész.

Programjaink

A kiválasztott programot hozzáadhatja a kedvenceihez, ha a program címére, majd a program oldalán a narancssárga szívre kattint. A Kedvencek menüpontban rendezhetők és kinyomtathatók a kiválasztott programok.
2022. június 25. 18:00 – 20:00
  • kiállítás
A Természetes monokróm című kiállítás négy fiatal vizuális művész alkotásait mutatja be. Biliczki Anett üveg-és vizuális művész, Kovács Kitti… Tovább