Ferenczy Múzeumi Centrum – Vajda Múzeum|PhotoLab

Lépj be! Deim Balázs fotógráfus beavató, szakmai tárlatvezetése

 20:00 – 20:45

DEIM BALÁZS FOTOGRÁFUS BEAVATÓ, SZAKMAI TÁRLATVEZETÉSE a Passing Time – Az elmúlt idő c. kiállításán.

Láthatóvá tehető-e a múló idő, összeköthető-e a saját, szubjektív időérzékelésünk objektív időegységekkel?

Deim Balázs legújabb experimentális fotósorozata erre tesz kísérletet, az egy éven át formálódó, alakuló képfolyam a lassan csordogáló, komótosan hömpölygő vagy a gyorsan villanó, pillanatnyi időt képezi le, a köztereken elhelyezett camera obscurák vagy más analóg fotóeljárások által. A sorozat egyszerre vet fel releváns, egzisztenciális kérdéseket és fotótechnikai kísérletezéssel kapcsolatos szakmai problémákat.
 

Helyszín: ✧ VAJDA MÚZEUM - PhotoLab ✧ Szentendre, Hunyadi J. u. 1.

A Múzeumok éjszakájának 20 éves születésnapja alkalmából, június 25-én -20% kedvezményt adunk művészeti albumainkból és a szentendrei Édeni Édességek Boltjában (Dumtsa J. u. 9.) a Ferenczy édes álma forró csoki, -20%-os kedvezménnyel kapható.
* * *
A Múzeumok éjszakája karszalaggal látogatható.*
A karszalagok ára:
Felnőtt: 2000 Ft
Gyermek (6-18 év): 1000 Ft
6 éves kor alatt ingyenes
* A karszalag minden programra és minden tárlatra érvényes. Június 16. csütörtöktől nyitvatartási időben a múzeumok pénztáraiban, a szentendrei Tourinform irodában és a jegymester.hu oldalon megvásárolható.
* * *
A Múzeumok éjszakáján a szentendrei múzeumok 12:00 órától 23:00 óráig tartanak nyitva.

Programjaink

A kiválasztott programot hozzáadhatja a kedvenceihez, ha a program címére, majd a program oldalán a narancssárga szívre kattint. A Kedvencek menüpontban rendezhetők és kinyomtathatók a kiválasztott programok.
Időszakos kiállítás
  • gyermekprogram
  • kreatív foglalkozás
  • újragombolt hagyományok
17:00 – 20:00 KÖZÖSSÉGI FOTÓZÁS ÉS CAMERA OBSCURA KÉSZÍTÉS A résztvevők egymással oszthatják meg fotózási tapasztalataikat Farkas Kornél fiatal… Tovább