Lépj be és maradj! 55+ Szenior Szombat Kmetty János az örök kereső c. kiállítására hangolva

14.00 - 18.00

SZENIOR SZOMBAT 55+ a Kmetty János, az örök kereső 2.0 – Fókuszban a tájképek c. kiállításon.

Művészetterápiás felfedezőút Kmetty János segítségével. Kmetty sokszínű világán keresztül vezet az út önmagunkhoz, néha elvonatkoztatva, néha pedig összpontosító kubista szemüvegén keresztül. Csatlakozzunk Kmetty sétájához és keressük meg mi is saját "tájképeinket".

Dr. Zám Mária tánc- és művészetterapeuta vezetésével olyan, különleges atmoszférájú programot kínálunk a szenior korosztálynak, amelyben eltérő művészeti ágak találkoznak. A művészetterápiás foglalkozásokon a kiállítások megtekintése után a szabad alkotóenergiákra alapozva lehet rajzolni, festeni, irodalmi alkotásokat felfedezni, akár táncolni, vagy csak élvezni a zenét és az alkotás örömét.

A programra regisztráció szükséges: [email protected]

Helyszín: Szentendre, Kmetty Múzeum, Fő tér 21.

A Múzeumok éjszakájának 20 éves születésnapja alkalmából, június 25-én a szentendrei Édeni Édességek Boltjában (Dumtsa J. u. 9.) a Ferenczy édes álma forró csoki születésnapi, -20%-os kedvezménnyel kapható.
* * *
A Múzeumok éjszakája karszalaggal látogatható.*
A karszalagok ára:
Felnőtt: 2000 Ft
Gyermek (6-18 év): 1000 Ft
6 éves kor alatt ingyenes

* A karszalag minden programra és minden tárlatra érvényes. Június 16. csütörtöktől nyitvatartási időben a múzeumok pénztáraiban, a szentendrei Tourinform irodában és a jegymester.hu oldalon megvásárolható.
* * *
A Múzeumok éjszakáján a szentendrei múzeumok 12:00  órától 23:00 óráig tartanak nyitva.

Programjaink

A kiválasztott programot hozzáadhatja a kedvenceihez, ha a program címére, majd a program oldalán a narancssárga szívre kattint. A Kedvencek menüpontban rendezhetők és kinyomtathatók a kiválasztott programok.
Időszakos kiállítás
  • kreatív foglalkozás
14.00 - 18.00 Szenior Szombat 55+ a Kmetty János, az örök kereső 2.0 – Fókuszban a tájképek c. kiállításon. Dr. Zám Mária tánc- és művészetterapeuta… Tovább