A galéria, ahol szórakozhatsz, játszva tanulhatsz, miközben átéled a művészet csodáit, azok részévé válhatsz! Minden, ami művészet, belőled fakad! Légy Te is fotós, profi festő, művész vagy rendező, miközben a 3D hatás, optikai illúziók és térjátékok csalfa világán keresztül szemléled saját alkotásod! Kreáld meg az egyedi kompozícióid! Valósítsd meg saját elképzelésed! A kép adott, légy Te is részese a csodának! Minden korosztály számára, kicsiknek és nagyoknak, hiszen mindenki megtalálja saját elképzelését, a képet Te ihleted, a művészet Te magad vagy! A galéria interaktív jellege lehetővé teszi, hogy a festményeket szabadon megérinthesd, aktívan részt vegyél képed megkomponálásában. Kérünk minden résztvevőt, hozzon fényképezőt vagy okostelefont! Amit a belépő tartalmaz: - korlátlan fényképezési lehetőség - ingyenes tárlatvezetés, profi fotósok által készített közös képek - kinyomtatott fotók - e-mailben küldött képek Légy részese a művészetnek! Be a part of art!

Programjaink

A kiválasztott programot hozzáadhatja a kedvenceihez, ha a program címére, majd a program oldalán a narancssárga szívre kattint. A Kedvencek menüpontban rendezhetők és kinyomtathatók a kiválasztott programok.
Állandó kiállítás
  • gyermekprogram
  • kiállítás
  • tárlatvezetés
Múzeumok Éjszakája a 3D Gallery Budapestben Ismerd meg a 3D Gallery Budapestet!  Különleges programokkal várunk mindenkit: interaktív… Tovább