Budapesti Módszertani Szociális Központ és Intézményei

Telefon: 
+36 1 238 9526

A Budapesti Módszertani Szociális Központ és Intézményei (BMSZKI) a Fővárosi Önkormányzat hajléktalanellátó szervezete.

Programjainkon betekinthetnek a hajléktalan emberek hétköznapjaiba, és megismerkedhetnek a több mint 100 éves Népszálló patinás épületével is.

UTAZÁS A TÁRSADALOM PEREMÉRE

Kiállítások és interaktív foglalkozások a Fővárosi Önkormányzat hajléktalan-ellátó intézményében.

Karszalag nélkül is látogatható!

Programjaink

Állandó kiállítás |kiállítás, #utazásélménymúzeum
A programok alatt folyamatosan megtekinthető a több mint 100 éves Népszálló múltját idéző fotókiállításunk. Karszalag nélkül látogatható... Tovább »
Időszakos kiállítás |kiállítás, #utazásélménymúzeum
Hajléktalan alkotók kiállítása a Népszálló nagytermében. A kiállítás gerincét Visnyei Emőke művészetterapeuta csoportjának alkotásai adják... Tovább »
Időszakos kiállítás |attrakció, kiállítás, #utazásélménymúzeum
A hajléktalan emberek tudják, hogy minden megoldás csak átmeneti. A Budapesten élő olasz fotós, Giampiero Assumma kiállításán a „Homeless... Tovább »
Időszakos kiállítás |egyéb, kiállítás, kreatív foglalkozás, #utazásélménymúzeum
Nagyméretű közös kollázs készítése a Dózsa Éjjeli Menedékhely lakóival, munkatársaival és a rendezvényre látogatókkal. Ügyfeleink a... Tovább »
Időszakos kiállítás |attrakció, kiállítás, #utazásélménymúzeum
„Sok életkaland, három gyerek, két férj, egy szerelem, összesen szűk húsz év rabságban töltött idő: ez a mérlegem. Kész a leltár... Itt... Tovább »
15:00 - 15:30
|egyéb, kiállítás, tárlatvezetés, #utazásélménymúzeum
Hajléktalan alkotók kiállítása a Népszálló nagytermében. A kiállítás gerincét Visnyei Emőke művészetterapeuta csoportjának alkotásai adják... Tovább »
15:00 - 16:30
|egyéb, előadás, kreatív foglalkozás, #utazásélménymúzeum
Irodalmi csoportfoglalkozás a Dózsa Éjjeli Menedékhely lakói, munkatársai és minden kedves érdeklődő részvételével. A csoportot Bártfai... Tovább »
16:00 - 18:00
|attrakció, egyéb, előadás, #utazásélménymúzeum
A játék hajléktalan emberek élethelyzetének szimulációjára tesz kísérletet. A résztvevők megtapasztalhatják, milyen döntéseket kell egy... Tovább »
18:30 - 19:00
|egyéb, előadás, tárlatvezetés, #utazásélménymúzeum
 "Hajléktalan vándorok" fotókiállításhoz kapcsolódóan beszélgetünk a fotóművésszel vándorlásról, Budapestről, a városhoz fűződő... Tovább »