Színészmúzeum Thália-ház

Családok a múzeumban. Múzeumi család. Színes, változatos programok a Herman Ottó Múzeum kiállítóhelyein, a Képtárban, a Pannon-tenger Múzeumban, a Papszeri Kiállítási Épületben, a Miskolci Galériában, a Színészmúzeumban, a Feledy-házban, a Herman Ottó Emlékházban és az Alkotóházban, a 2018. A Családok éve eseménysorozatához kapcsolódva.

 

Technikai információk:

Kapunyitás: 16.00 órakor. A rendezvény karszalaggal látogatható, a kiállításokra megszokott kedvezmények nem érvényesíthetők. Karszalag váltása 3 éves kortól.

Standard karszalag: a felnőtt karszalag ára 1200 Ft, a gyermek, diák és nyugdíjas karszalag ára 600 Ft. A karszalag a Herman Ottó Múzeum valamennyi kiállítóhelyére érvényes, a Lillafüred fényei esemény helyszíneinek kivételével.

Lillafüred fényei karszalag: a karszalag ára egységesen 1900 Ft. A karszalaggal a Lillafüred fényei programsorozat mellett a Herman Ottó Múzeum valamennyi kiállítóhelye látogatható.

Karszalagot a kiállítóhelyeken lehet váltani, az Alkotóház  és a Feledy-ház kivételével, amelyek azonban szintén csak érvényes karszalaggal látogathatók.

Az Alkotóházban nem lehet karszalagot vásárolni. 

Programjaink

16:00 - 23:45
|attrakció, család és kultúra, gyermekprogram, kiállítás
Átváltoztatunk! - Arcfestés, jelmezes beöltözés segítségével mindenki megteremtheti különleges színházi személyiségét. 
16:00 - 23:45
|attrakció, család és kultúra, gyermekprogram, kreatív foglalkozás, színház
Egy este Latyi Matyival és a Latabár-családdal Latabár Kálmán legendás szerepe, Latyi Matyi, a furfangos cukrászinas története egy estés... Tovább »
16:00 - 23:45
|család és kultúra, gyermekprogram, kiállítás, kreatív foglalkozás
Legyező-játék - A Színházi Élet képsorozatával megismerhetik és elsajátíthatják a szerelmi legyező-nyelv titkait.