Miskolci Galéria Rákóczi-ház

Telefon: 
+36 46 500 681

Családok a múzeumban. Múzeumi család. Színes, változatos programok a Herman Ottó Múzeum kiállítóhelyein, a Képtárban, a Pannon-tenger Múzeumban, a Papszeri Kiállítási Épületben, a Miskolci Galériában, a Színészmúzeumban, a Feledy-házban, a Herman Ottó Emlékházban és az Alkotóházban, a 2018. A Családok éve eseménysorozatához kapcsolódva.

 

Technikai információk:

Kapunyitás: 16.00 órakor. A rendezvény karszalaggal látogatható, a kiállításokra megszokott kedvezmények nem érvényesíthetők. Karszalag váltása 3 éves kortól.

Standard karszalag: a felnőtt karszalag ára 1200 Ft, a gyermek, diák és nyugdíjas karszalag ára 600 Ft. A karszalag a Herman Ottó Múzeum valamennyi kiállítóhelyére érvényes, a Lillafüred fényei esemény helyszíneinek kivételével.

Lillafüred fényei karszalag: a karszalag ára egységesen 1900 Ft. A karszalaggal a Lillafüred fényei programsorozat mellett a Herman Ottó Múzeum valamennyi kiállítóhelye látogatható.

Karszalagot a kiállítóhelyeken lehet váltani, az Alkotóház  és a Feledy-ház kivételével, amelyek azonban szintén csak érvényes karszalaggal látogathatók.

Az Alkotóházban nem lehet karszalagot vásárolni.

 

 

 

Programjaink

16:00 - 23:00
|család és kultúra, gyermekprogram, kiállítás, kreatív foglalkozás
Tóth-Pócs Judit nemezes iparművész NEM’EZEN MÚLIK című kiállítása inspirálásával kipróbálhatod a gyapjú finom szálainak megszelídülését.... Tovább »
17:00 - 20:00
|egyéb, kiállítás
Hogy írtok ti?! Az írás az emberi kultúra egyik legfontosabb része. Hogyan fejlődött vagy torzult az írás a technika fejlődésének... Tovább »
17:00 - 20:00
|attrakció, család és kultúra, gyermekprogram, kiállítás, kreatív foglalkozás
ÍRÁS – Mokry és a rovásírók  - gyermek és felnőtt foglalkozások A galéria udvarán 17.00 és 20.00 óra között zajló program a Mokry... Tovább »
18:00 - 19:00
|előadás, kiállítás
Előadás a Kondor teremben: Rovásírás (Manadala Egyesület)
19:00 - 20:00
|előadás, kiállítás
Előadás a Kondor teremben: Propper Valéria: Agatha Christie
21:00 - 22:00
|kiállítás, tánc, zene
Bachlövés Gitárduó Tagjai: Deák Lilla és Lantos Zsuzsanna Mindketten a Miskolci Egressy Béni Zeneiskola kamaraművész tanárai.... Tovább »
22:30 - 23:30
|család és kultúra, tánc, zene
Miskolci Klezmer Band koncertje. Közreműködik: Knoth Judit – zongora, Kékes Zsuzsa – ütőhangszerek, Szurasenkó Dániel - ének, blockflöte,... Tovább »