Labirintus Panoptikum

Telefon: 
+36 12 120 207

A néhai várbörtön az ősi szikla mennyezet alatt a budai Vár sötét titkát rejti. Elég bátornak érzi magát egy szellem vadászatra a Labirintusban? Eredjen holt lelkek, vámpírok nyomába, fedezze fel a Fekete gróf tanyáját a budai Vár gyomrában rejtőző barlangrendszerben. Legendák és a valóság találkozása egy éjszakára, ahol segítőink elmesélik, mitől féltek az emberek az évszázadok alatt, ki volt a Labirintus leghíresebb lakója, s egyben mi köze Mátyás királynak Drakulához.
Egyszer az évben, a Múzeumok éjszakáján bukkan fel Drakula a Labirintusban, aki borzongató kirándulássá varázsolja a sétát a budai Vár gyomrában.
A bolyongást a tudatalattinkra ható, autentikus zene zárja. Hazamenőben szelleműző fűszer ajándékba!

Egy este a Labirintusban Drakulával

A Budai Vár gyomrában elhelyezkedő mészkő barlangot a középkor óta használják. 12 km hosszan kanyarog a föld alatt, egy igazi útvesztő, melyben jól megfért egymás mellett a borospince, kínzókamra, börtön, háború idején menedék. Mátyás király idején a Labirintusban raboskodott Drakula. A félelmetes világát bemutató Drakula kamrájában kínzóketrec, Karóbahúzottak erdeje, sírkő, bilincsek várják a látogatókat.

Programjaink

18:00 - 23:00
|attrakció, előadás, kiállítás, zene
18:00 - 23:00
|attrakció, előadás, zene
A Labirintus legvégén messzire űzzük a démonokat, rossz gondolatokat. Az ősi hangszer a dob, a legrégebbre visszanyúló hangszer értő... Tovább »
18:00 - 23:00
|attrakció, kiállítás
A 18. században valóságos vámpírláz vette kezdetét Európában. Sírjukból visszajáró halottak tartották félelemben a falvak, városok lakóit... Tovább »