Játékszerek Anno Kiállítóterem és Bolt

Telefon: 
+36 1 302 6234

A Játékszerek Anno Kiállítóterem és Bolt 1996-ban nyílt meg. Rendszeres tematikus kiállításokon népszerüsítjük a régi korok értékeit képviselő, kedvelt játékokat, megismerhetővé és megvásárolhatóvá tesszük azok hasonmásait.

Boltunk és webáruházunk kínálatában találhatók: kulccsal felhúzható vagy lendkerekes lemezjátékok, klasszikus fajátékok, papír öltöztetőbabák, különleges gondoskodást igénylő porcelánbabák, a plüssállatok előfutáraként ismert teddy mackók, gyönyörű kőépítőjátékok, matchboxok, modellautók, pedálos autók.

A nem konkrét játékok kreatív hobby tevékenységet kínálnak. A technikatörténeti jelentőségű fémépítő készletek, optikai játékok: kaleidoszkópok, oktaszkópok, társasjátékok, kártyák, logikai és puzzle játékok, ólomkatonák, üveggolyók, változó képeslapok, változó képes mesekönyvek, bűvésztrükk játékok és még sok más emlékezetes darab a sok klasszikus játék közül.

Rendszeresen résztveszünk a Múzeumok Éjszakája, a Kutatók Éjszakája, a Design7 programjaiban, sőt 2016-ban a Budapest100 rendezvénysorozatához is csatlakoztunk.

 

Programjaink

Időszakos kiállítás |kiállítás
A kiállításon nagy mennyiségben változatos mintájú és méretű üveggolyókat csodálhatnak meg a látogatók. Többek között egyszínű átlátszó,... Tovább »
17:00 - 20:30
|attrakció, család és kultúra, előadás, film, gyermekprogram
A filmvetítéssel egybekötött 15-20 perces előadáson a látogatók nem csak láthatják és kipróbálhatják a különleges játékokat, de azok... Tovább »
17:30 - 20:30
|attrakció, gyermekprogram, kreatív foglalkozás
Játékszerek Anno munkatársai vezetésével idén az arra vállalkozó vendégek az utcán interaktív üveggolyó gurító versenyekben próbálhatják ki... Tovább »