Integrált Könyvtár és Muzeális Gyűjtemény – Hatvany Lajos Múzeum

Telefon: 
+36 37 540 124

A 2018. június 23-án zajló Múzeumok éjszakája során Szent Iván éji programsorozattal várjuk az érdeklődőket. A rendezvények a Hatvany Lajos Múzeum épületében (3000, Hatvan, Kossuth tér 12.) zajlanak majd, ugyanitt egy kirakodóvásár megtekintésére is lehetőség lesz, illetve kiállításainkat is bemutatjuk a látogatóknak. A Cukrogyári Emlékház külső helyszínen érhető el, címe: 3000 Hatvan, Radnóti tér 2. 

Programjaink

Állandó kiállítás |film, kiállítás, tárlatvezetés
A "Morzsái az eltörött világkalácsnak" című, az országban egyedülálló Lesznai Anna életét és életművét bemutató állandó kiállításunk négy... Tovább »
Állandó kiállítás |kiállítás, tárlatvezetés
A helytörténeti kiállítás a múzeum épületének emeleti nagytermében kapott helyet. A tárlat felidézi a település történelmének... Tovább »
Állandó kiállítás |család és kultúra, előadás, kiállítás
A 2018. június 23-án zajló Múzeumok Éjszakája során a Hatvani Cukorgyár Emlékháza is látogatható lesz. A gyűjtemény külső helyszínen, a... Tovább »
Időszakos kiállítás |attrakció, film, kiállítás, tárlatvezetés, zene
A nyár folyamán az Egri Beatles Múzeum időszaki kiállítása színesíti a Hatvany Lajos Múzeum programjait. Bábuk, poszterek, zászlók,... Tovább »
18:00 - 00:00
|attrakció, család és kultúra, előadás, film, gasztronómia, gyermekprogram, színház, tánc, zene
Ebben az évben a családok és Szent Iván éj a Múzeumok éjszakájának központi témája a Hatvany Lajos Múzeumban. Programjainkat úgy... Tovább »