Herman Ottó Múzeum Pannon-tenger Földtörténeti és Természetrajzi Tár

Telefon: 
+36 46 560 170

Családok a múzeumban. Múzeumi család. Színes, változatos programok a Herman Ottó Múzeum kiállítóhelyein, a Képtárban, a Pannon-tenger Múzeumban, a Papszeri Kiállítási Épületben, a Miskolci Galériában, a Színészmúzeumban, a Feledy-házban, a Herman Ottó Emlékházban és az Alkotóházban, a 2018. A Családok éve eseménysorozatához kapcsolódva.

 

Technikai információk:

Kapunyitás: 16.00 órakor. A rendezvény karszalaggal látogatható, a kiállításokra megszokott kedvezmények nem érvényesíthetők. Karszalag váltása 3 éves kortól.

Standard karszalag: a felnőtt karszalag ára 1200 Ft, a gyermek, diák és nyugdíjas karszalag ára 600 Ft. A karszalag a Herman Ottó Múzeum valamennyi kiállítóhelyére érvényes, a Lillafüred fényei esemény helyszíneinek kivételével.

Lillafüred fényei karszalag: a karszalag ára egységesen 1900 Ft. A karszalaggal a Lillafüred fényei programsorozat mellett a Herman Ottó Múzeum valamennyi kiállítóhelye látogatható.

Karszalagot a kiállítóhelyeken lehet váltani, az Alkotóház  és a Feledy-ház kivételével, amelyek azonban szintén csak érvényes karszalaggal látogathatók.

 

 

 

Programjaink

18:00 - 23:45
|attrakció, család és kultúra, kiállítás, tárlatvezetés
Tárlatvezetés és családi ásványtotó A Múzeumok Éjszakáján az ásványtár óránként indít tárlatvezetést az állandó kiállításban. Családi... Tovább »
18:00 - 23:45
|attrakció, család és kultúra, kiállítás
Életképek ásványokból Múzeumi önkéntesünk, Szigeti László bányamérnök különleges alkotásai is csak ezen az estén lesznek láthatók. E... Tovább »
18:30 - 23:45
|attrakció, család és kultúra, előadás, kiállítás
BOTANIKALAND - interaktív növényismereti előadás és vetélkedő a "Pannon-tenger Múzeum" vetítőtermében Az éjszaka folyamán, 18.30-tól... Tovább »