Papszeri Öreg Kiállítási Épület

Telefon: 
+36 46 346 875

Családok a múzeumban. Múzeumi család. Színes, változatos programok a Herman Ottó Múzeum kiállítóhelyein, a Képtárban, a Pannon-tenger Múzeumban, a Papszeri Kiállítási Épületben, a Miskolci Galériában, a Színészmúzeumban, a Feledy-házban, a Herman Ottó Emlékházban és az Alkotóházban, a 2018. A Családok éve eseménysorozatához kapcsolódva.

Technikai információk:

Kapunyitás: 16.00 órakor. A rendezvény karszalaggal látogatható, a kiállításokra megszokott kedvezmények nem érvényesíthetők. Karszalag váltása 3 éves kortól.

Standard karszalag: a felnőtt karszalag ára 1200 Ft, a gyermek, diák és nyugdíjas karszalag ára 600 Ft. A karszalag a Herman Ottó Múzeum valamennyi kiállítóhelyére érvényes, a Lillafüred fényei esemény helyszíneinek kivételével.

Lillafüred fényei karszalag: a karszalag ára egységesen 1900 Ft. A karszalaggal a Lillafüred fényei programsorozat mellett a Herman Ottó Múzeum valamennyi kiállítóhelye látogatható.

Karszalagot a kiállítóhelyeken lehet váltani, az Alkotóház  és a Feledy-ház kivételével, amelyek azonban szintén csak érvényes karszalaggal látogathatók.

Az Alkotóházban nem lehet karszalagot vásárolni.

 

Programjaink

16:00 - 20:00
|család és kultúra, gyermekprogram, kiállítás, kreatív foglalkozás
Éjszakai kincskeresés a múzeumban gyerekeknek: a honfoglaló magyarok elrejtett tárgyait kell összegyűjteni a múzeum különböző pontjain... Tovább »
17:00 - 20:00
|család és kultúra, kiállítás, zene
ZENEI SZEMERE SZALON – MISKOLCI DALLAMOK A koncerten Miskolci tematikájú művek csendülnek fel többek között Lisznyai Julianna, Lavotta... Tovább »
18:00 - 20:00
|család és kultúra, gyermekprogram, kiállítás, kreatív foglalkozás
Míg „el nem szakad a cérna”- Kézműves foglalkozás: fonott könyvjelzők, karkötők és övek készítése szövéssel, fonással: régi technikák... Tovább »
20:00 - 22:00
|család és kultúra, gyermekprogram, kiállítás, kreatív foglalkozás
Honfoglaló magyarok öltözete, szokásai és fegyverzete címmel bemutató beöltözési lehetőséggel, íjászati alapismeretek elsajátítása.
21:15 - 22:00
|attrakció, család és kultúra, gyermekprogram
Fegyverbemutató 
22:00 - 23:00
|attrakció, film, kiállítás
Filmvetítés a karosi ásatásról Időpontok: 22.00  22.30 23.00