Fővárosi Nagycirkusz

Telefon: 
+36 13 439 630

A több száz éves tradíciókkal, nagy múltú hagyománnyal rendelkező cirkuszművészet fellegvára a Fővárosi Nagycirkusz, ahol a folyamatosan megújuló műsorkavalkád minden korosztályt ámulatba ejt. Csak a múlt  tisztelete és elődeink érdemeinek megőrzése segíthet minket ahhoz, hogy megújítsuk, újraértelmezzük, korunkhoz frissítsük ezt a csodát, amit cirkuszművészetnek hívunk. 2015 nyarán nagy feladatba kezdtünk: egy új cirkusz felépítése kapcsán elemzésbe fogtunk, mit is jelent nekünk a cirkusz szó, mit gondolnak a művészek, az értelmiségiek, a színházszeretők és az egyszerűen csak szórakozni vágyók a cirkuszról, mint előadó-művészeti ágról.

Augusztus 28-ig Európa leglátványosabb vízi cirkuszi show-jával várjuk a közönséget. Az Atlantisz gyermekei című műsort 6 hét alatt 50 000 néző látta már, Penelope Cruz kétszer is visszatért családjával Közép-Európa egyetlen kőcirkuszába. Az Atlantisz gyermekei előadás igazi kuriózum a magyar cirkuszművészet történetében. A Magyarországon még soha nem látott különleges technikának köszönhetően igazi, egyedülálló vízi cirkuszi show-t mutatunk be. Az ismerős porond hol fényjátékos szökőkúttá, hol csendes tóvá, hol háborgó tengerré változik át – így egészítve ki a fellépő művészek csodálatos produkcióit.

 

Cím: 1146 Budapest, Állatkerti krt. 12/A.

Központi telefonszám: +36 1 343-8300

E-mail: [email protected]

Fax: +36 1 322-4416

 

Különleges éjszaka a cirkuszban

A Múzeumok éjszakáján 18:30 és 23:30 között folyamatos cirkuszi műsorral várja látogatóit a Fővárosi Nagycirkusz. Az artistaművészek produkcióit a nagysikerű Atlantisz gyermekei című vízi cirkuszi előadás műsorszámai, valamint meglepetésvendégek is színesítik. 18 órakor Eötvös Gábor 95 címmel kiállítás-megnyitóra várják az érdeklődőket.

Programjaink

A keresett múzeumnak jelenleg nincs feltöltött programja. A résztvevők folyamatosan frissítik programjukat, ezért kérjük, látogasson vissza később.