Eötvös10 Közösségi és Kulturális Színtér

Telefon: 
+36 1 322 2886

A Terézvárosi Kulturális Közhasznú Nonprofit Zrt.-t Terézváros Önkormányzata hozta létre azzal a céllal, hogy a VI. kerületben élők kulturális, közművelődési, szabadidős és sporttevékenységét szervezze, támogassa.
E cél érdekében a nonprofit gazdasági társaságnak 2009-ben működtetésre átadta az újonnan épült Eötvös10 Közösségi és Kulturális Színteret.
Működése alatt számos rendezvénynek, programnak adott teret a ház, kínálatával minden korosztálynak képes kulturális értéket közvetíteni.

Kezdje nálunk az éjszakát – már délután!

Programjaink

Időszakos kiállítás |kiállítás
A Laza paca gyermek alkotóműhely tagjainak tanév végi kiállításán válogatást láthatnak a gyerekek eddigi munkáiból. Az alkotóműhely... Tovább »
Időszakos kiállítás |kiállítás
„Festészetem nem természetelvű, de valósággyökerű. Mindenkor szükségem van a természet által nyújtott inspirációra. Nem a látvány... Tovább »
16:00 - 20:00
|gyermekprogram, kreatív foglalkozás
A foglalkozáson elkészítheted kavicsból, gyöngyből és drótból a szerencsét hozó gyöngyfádat. Újrahasznosított anyagból egyedi ékszert... Tovább »
16:00 - 22:00
|kreatív foglalkozás
A Szilágyi János grafikus- és festőművész által vezetett SpiriTUSz alkotókör interaktív programja: - rögtönzött mobil műhely kiállítás -... Tovább »
18:00 - 19:00
|attrakció, értékőrzés, zene
Kodály nyomában A Bajza Hangkör Kórus előadása magyar szerzők műveiből A tizedik születésnapjára készülő kórus műsorán reneszánsz,... Tovább »