Csodák Palotája – Playbar

Telefon: 
+36 1 814 8060

SAJNÁLJUK, MEGTELT! KÖSZÖNJÜK A SOK JELETKEZÉST! :)

A Csodák Palotája új helyszíne, a Csopa Playbar kifejezetten a 14 éven felüli korosztály számára nyújt tartalmas szórakozást. Ha nálunk előzetesen váltjátok meg a karszalagot, mozijegyet adunk ajándékba, amelyet a Csopa Playbar Körmozi élményvetítésén válthattok be egy következő látogatás során. Ez a vadonatúj, trendi helyszínünk a Múzeumok éjszakáján első ízben mutatkozik be. Így már nem csak a Camponában, hanem 2 helyszínen 2féleképpen minden korosztály talál magának érdekes szórakozási formát, és belekóstolhat a minket körülvevő világ rejtelmeibe! A Múzeumok éjszakáján a Csopa Playbarban a három- egyenként 200 m2-es - tematikus - Születés, Illúzió, Newton - interaktív kiállítás egyike látogatható a nálunk megvásárolt karszalaggal – de a várható nagy érdeklődésre való tekintettel kizárólag regisztráció és az erre kapott visszajelzés után a [email protected] címen. A kiállítások óránként 40 főt tudnak befogadni. A regisztráció során írjátok meg, hogy melyik kiállítást, melyik időpontban és hányan szeretnétek meglátogatni. Az este folyamán külön díjfizetés ellenében és előzetes regisztráció mellett rendelkezésetekre áll a négy tudományos tematikájú szabadulószoba, a 27 érintőképernyős interaktív asztal, a különleges háromoldalú, XXL, Duettó csocsóasztal és a 2 biliárdfoci pálya is. A koktélkülönlegességeket rendhagyó formában, lombikokban és kémcsövekben készítjük nektek.

Lélegzetelállító programok a vadiúj Csopa Playbarban

A Múzeumok éjszakáján a Csopa Playbarban a három- egyenként 200 m2-es - tematikus - Születés, Illúzió, Newton - interaktív kiállítás egyike látogatható a nálunk megvásárolt karszalaggal – de a várható nagy érdeklődésre való tekintettel kizárólag regisztráció és az erre kapott visszajelzés után a [email protected] címen. A kiállítások óránként 40 főt tudnak befogadni. A regisztráció során szíveskedjenek megírni, hogy melyik kiállítást, melyik időpontban és hányan kívánják meglátogatni. Azoknak, akik a helyszínen előzetesen váltanak karszalagot ajándék mozijegyet adunk, amelyet a Csopa Playbar Körmozi élményvetítésén válthatnak be egy következő látogatás során.

Programjaink

18:00 - 23:00
|előadás, kiállítás
Egy este a Csodák Palotájában, ahol látványos és közérthető módon ismerkedhetnek meg a látogatók a természettudományok csodálatos és néhol... Tovább »