Csodák Palotája

Telefon: 
+36 1 814 8050
Mobil: 
+36 30 210 5569

A Csodák Palotája nem csupán egy kiállítás, hanem egy 1700 négyzetméteres tudományos játéktér, ahol több mint 100 kiállított eszköz segítségével szórakoztató formában tapasztalhatják meg a látogatók a fizikai jelenségeket, fedezhetik fel a Galaxist, vagy ülhetnek fel egy trópusi hullámvasútra az új dimenziókat nyitó 4D Élményvetítéseinken!

A tudomány varázslatos!

Egy este a Csodák Palotájában, ahol látványos és közérthető módon ismerkedhetnek meg a látogatók a fizika meghökkentő világával.

VEDD MEG KARSZALAGODAT NÁLUNK, ÉS GYERE MÁSNAP INGYEN A CSOPÁBA!

Minden érdeklődő, aki a Csopa Camponában vagy a Csopa Playbarban elővételben, vagy június 24-én a helyszínen váltja meg karszalagját a Múzeumok Éjszakája programjaira, a karszalagot – a nálunk kapott pénztári bizonylattal együtt – másnap, június 25-én is fel tudja használni a két helyszínünk valamelyikén. A Csopa Camponába belépőjegyre, míg a Csopa Playbarban egy szabadon választott kiállításra vagy előadásra tudják felhasználni azt.

Programjaink

Állandó kiállítás |attrakció, előadás, gyermekprogram, kiállítás, kreatív foglalkozás
A tudomány varázslatos! Egy este a Csodák Palotájában, ahol látványos és közérthető módon ismerkedhetnek meg a látogatók az elektromosság,... Tovább »