Csepeli Helytörténeti Gyűjtemény

Telefon: 
+36 12 782 747

A Csepeli Helytörténeti Gyűjtemény számos érdekes programmal készül idén is a Múzeumok Éjszakájára. 14 órától alkonyatig 100 éves körhinta, ugrálóvár, trambulin várja a gyerekeket, estig kipróbálható a Csepel teherautó egy rövid körutazással, amint besötétedett állatbemutató keretében az éjszakai állatoké lesz a főszerep.
A legkisebbeket mesejátékkal szórakoztatjuk, a nagyobbakat kincsvadászatra várjuk, de lesz mozgásművészeti és harcászati bemutató is. Az éjszakai jó hangulatot a tábortűz és a tűzakrobata show mellett a Lustige Musikanten Zenekar és a Csepeli Német Nemzetiségi Táncegyüttes valamint Miller Zoltán garantálja. A humor se marad ki, erről Éles István tárlatvezetése gondoskodik. Nálunk mindenki elkészítheti a vacsoráját, a hozzávaló szalonnát mi biztosítjuk!
Állandó kiállításunk (Csepel és a gyár története) mellett időszaki tárlattal (A trianoni diktátum története és következményei) várjuk a érdeklődőket. A Csepeli Vezetési Pont Kiállítóhely látogatására előzetes regisztráció alapján most is lesz lehetőség. A csepeli helyszínek ingyenesen látogathatóak.