Creator Nyitott Műhely

Telefon: 
+36 1 613 5979

Idén is Szent Iván éji „hordótűzzel”, zsíros kenyér partival és kreatív alkotási lehetőségekkel vár Zuglóban a Creator Nyitott Műhely!

Indítsd nálunk az éjszakát!

Kényelmesen beszerezheted karszalagodat és ajándékot is kapsz: készítehtsz egy családi-ünnep naptárt, vagy egy vagány, fakötésű jegyzetfüzetet, és vidd magaddal az éjszakába!

Nevezz be a buhera bajnokságba értékes nyereményekért!

Munkaasztalainkon gyorsan, kényelmesen elkészítheted idei emléktárgyadat.

Legyen egy maradandó emléked is erről az éjszakáról!

A Creator Nyitott Műhely az Örs vezér terénél jól felszerelt, igényes környezetben, digitális és asztalos berendezések sorával várja az alkotókedvűeket. A Creator a tanfolyamokon és aktuális témájú vezetett programokon túl előkészített projektekkel és műhelyhasználati lehetőségeket kínál.

Barkácsolj egy maradandó emléket ezen az éjszakán!

Ha nálunk vásárolod meg karszalagodat, mindent biztosítunk számodra, hogy készíthess egy családi ünnepnaptárt, (hogy egyetlen ünnepnap se merüljön feledésbe), vagy egy vagány, fakötésű jegyzetfüzetet, hogy a múzeumok éjszakája minden emlékét fel tudd jegyezni!

Nevezz be a buhera bajnokságba értékes nyereményekért!

Programjaink

10:00 - 21:00
|kreatív foglalkozás
Ha nálunk vásárolod karszalagodat, már fogadtuk is nevezésedet "Buhera bajnokságunkra"! A többi már gyerekjáték: biztosítunk számodra... Tovább »
10:00 - 21:00
|kreatív foglalkozás
Ha nálunk vásárolod meg karszalagodat, mindent biztosítunk számodra, hogy egy családi ünnepnaptárt készíthess. Így egyetlen ünnepnap se... Tovább »
10:00 - 21:00
|kreatív foglalkozás
Ha nálunk vásárolod karszalagodat lehetőséget biztosítunk számodra, hogy készíts egy vagány fakötésű jegyzetfüzetet. Vidd magaddal frissen... Tovább »