Budapest Art Brut Galéria

Mobil: 
+36 70 663 2875

Küldetésünk: a magyarországi art brut művészek elfogadtatása, megismertetése a hazai és nemzetközi művészeti fórumokon, a stigma és a pszicho-szociális fogyatékkal (pszichiátriai betegséggel) élők ellen irányuló előítéletek csökkentése, feloldása, a pszicho-szociális fogyatékkal élők rehabilitációjának és felépülésének elősegítése a foglalkozás- és művészetterápia segítségével.

Álom és valóság - Mohács-Kölked Református Társegyházközség Pándy Kálmán Otthona kiállítása.

18.00–24.00 Közös alkotóműhely a BAB Galéria mögötti belső udvarban
18.15 Aktív zenés workshop: Madarász Iván
19.30 Művészetterápiás workshop: Szerdahelyi Zsuzsa; Kerényi Viktória
21.00 Kerekasztal beszélgetés: A művészet szerepe az orvoslásban Meghívottak: Dr. Hárdi István, Dr. Tényi Tamás, Dr. Gerevich József, Dr. Antalfai Márta Phd. , Dr. Kassai-Farkas Ákos.
Moderál: Dr. Simon Lajos – Moravcsik Alapítvány

A rendezvény alatt zenél Rezsnyik Gábor.

A workshop-okon való részvétel előzetes regisztrációhoz kötött, kérjük, részvételi szándékát előre jelezze a [email protected] e-mail címen, és jelölje meg, melyik csoportban szeretne részt venni. A csoportok létszáma maximum 10 fő, az első 10 jelentkezést tudjuk elfogadni.

Programjaink

18:15 - 19:15
|kreatív foglalkozás
A foglalkozást tartja Madarász Iván - Mohács-Kölked Reformátos Társegyházközösség Pándy Kálmán Otthona A workshop-on való részvétel... Tovább »
19:30 - 20:30
|kreatív foglalkozás
A foglalkozást tartják: : Szerdahelyi Zsuzsa - SE Pszichiátriai és Pszichoterápiás Klinika; Kerényi Viktória - Moravcsik Alapítvány... Tovább »
21:00 - 22:00
|egyéb
Meghívottak: Dr. Hárdi István, Dr. Tényi Tamás, Dr. Gerevich József, Dr. Antalfai Márta Phd. , Dr. Kassai-Farkas Ákos. Moderál: Dr... Tovább »