Budapest Art Brut Galéria

Mobil: 
+36 20 663 2875

Küldetésünk: a magyarországi art brut művészek elfogadtatása, megismertetése a hazai és nemzetközi művészeti fórumokon, a stigma és a pszicho-szociális fogyatékkal (pszichiátriai betegséggel) élők ellen irányuló előítéletek csökkentése, feloldása, a pszicho-szociális fogyatékkal élők rehabilitációjának és felépülésének elősegítése a foglalkozás- és művészetterápia segítségével.

Álom és valóság - Mohács-Kölked Református Társegyházközség Pándy Kálmán Otthona kiállítása. 18.00–24.00 Közös alkotóműhely a BAB Galéria mögötti belső udvarban 18.15 Aktív zenés workshop: Madarász Iván 19.30 Művészetterápiás workshop: Szerdahelyi Zsuzsa; Kerényi Viktória 21.00 Kerekasztal beszélgetés: A művészet szerepe az orvoslásban Meghívottak: Dr. Hárdi István, Dr. Tényi Tamás, Dr. Gerevich József, Dr. Antalfai Márta Phd. , Dr. Kassai-Farkas Ákos. Moderál: Dr. Simon Lajos – Moravcsik Alapítvány A rendezvény alatt zenél Rezsnyik Gábor. A workshop-okon való részvétel előzetes regisztrációhoz kötött, kérjük, részvételi szándékát előre jelezze a [email protected] e-mail címen, és jelölje meg, melyik csoportban szeretne részt venni. A csoportok létszáma maximum 10 fő, az első 10 jelentkezést tudjuk elfogadni.

Programjaink

18:00 - 23:00
|kreatív foglalkozás
Immár tardícionálisan a festőállványainkat azért helyezzük el az udvaron, hogy Ön is megtapasztalhassa a szabad alkotás örömét. ... Tovább »