103 éves Danubius Hotel Astoria

Telefon: 
+36 1 889 6000

Tradíció és stílus. Ezekkel a szavakkal jellemezhető leginkább a középkori városfalak helyén épült Danubius Hotel Astoria, mely Budapest legpatinásabb szállodája. Az Astoria szálló a Danubius Hotels szállodalánc tagja, ezen belül a Classic Collection brand ékszerdoboza. A jelenleg hatemeletes, 138 szobás és négycsillagos szálloda 1914. március 14-én nyitott meg.

103 éves Danubius Hotel Astoria – Időutazás Budapest ikonikus szállodájában

TÁJÉKOZTATJUK A KEDVES LÁTOGATÓKAT, HOGY AZ ÉPÜLETSÉTÁK ÉS A KAMARAKIÁLLÍTÁS VALAMINT A BÜFÉVACSORA IDŐPONTJAI ELŐZETES REGISZTRÁCIÓVAL MÁR BETELTEK!

Ki ne szeretné bejárni a százhárom éves, regényes Astoriát? Budapest ékszerdoboza történelmi épületsétával, kiállítással és az Astoria nagy klasszikusai büfévacsorával várja a látogatókat.  A magyar történelem során többször főszerepet játszó ikonikus Astoria épülete enteriőrjében, utánozhatatlan hangulatában a számos felújítás után is megőrizte egyediségét, különleges atmoszféráját. A műemlékvédelem alatt álló márványfalak most feltárják titkaikat, amikor a történelmi épületséták kincseket érő kínai vázák, bronz szobrok és kristálycsillárok között vezetnek végig.

SZÉP kártyát elfogadunk.

 

Programjaink

18:00 - 23:00
|kiállítás
TÁJÉKOZTATJUK A KEDVES LÁTOGATÓKAT, HOGY AZ ÉPÜLETSÉTÁK ÉS A KAMARAKIÁLLÍTÁS IDŐPONTJAI ELŐZETES REGISZTRÁCIÓVAL MÁR BETELTEK! Az... Tovább »
18:00 - 23:00
|attrakció
TÁJÉKOZTATJUK A KEDVES LÁTOGATÓKAT, HOGY AZ ÉPÜLETSÉTÁK ÉS A KAMARAKIÁLLÍTÁS IDŐPONTJAI ELŐZETES REGISZTRÁCIÓVAL MÁR BETELTEK! A magyar... Tovább »
19:00 - 23:00
|gasztronómia
Kulináris felfedező útra várja a Café Astoria Restaurant a Múzeumok Éjszakája látogatóit. A meseszép étterem az Astoria nagy... Tovább »